Η θέση της Ελένης Τσαβαρή για την… κόντρα με την Περιφέρεια

Η θέση της Ελένης Τσαβαρή για την… κόντρα με την Περιφέρεια

Η θέση της Ελένης Τσαβαρή για την… κόντρα με την Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή της πρωταθλήτριας του «Μεσόγειος» για τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες μεταξύ του συλλόγου και της αντιπεριφερειάρχη, Μαριέτας Παπαβασιλείου

Την προσωπική της θέση για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του «Μεσόγειος» και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την οποία εκπροσώπησε στη συγκεκριμένη υπόθεση η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, εκφράζει με επιστολή της η αθλήτρια Ελένη Τσαβαρή.

Ως γνωστόν, η ανταλλαγή επιστολών και… πυρών τις προηγούμενες μέρες είχε να κάνει με την επιχορήγηση της αποστολής στο Μπέργκεν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας τόσο της ίδιας όσο και του προπονητή της, κάτι το οποίο δεν έγινε, με το ροδίτικο σύλλογο να στέκεται περισσότερο στη συμπεριφορά από την αντιπεριφεριάρχη.

Η θέση της Ελένης Τσαβαρή:

«Επειδή λοιπόν κουράστηκα αυτές τις δυο μέρες να διαβάζω τις απαντήσεις της κύριας Παπαβασιλείου προς το σωματείο το οποίο ανήκω για ψευδείς συνομιλίες ,εγώ σαν Ελένη λοιπόν, επιβεβαιώνω ότι η κυρία Παπαβασιλείου όντως αναφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας μου και μάλιστα σαν πρώτο λόγο μη στήριξης από την Περιφέρεια.

Σαν δεύτερο λόγο μου είπε πως δεν είχε κάποιο επίσημο χαρτί στα χεριά της που επιβεβαιώνει ότι είμαι πρωταθλήτρια Ελλάδος και βέβαια μου είπε πως πριν ενάμιση μηνά που εγώ έκανα το αίτημα μου για στήριξη ήταν αργά! Όσον αφορά την ηλικία μου λοιπόν, κυρία Παπαβασιλείου νομίζω πως δεν είστε η αρμόδια για να κρίνετε ποτέ θα σταματήσω εγώ να κάνω πρωταθλητισμό.

Δεύτερον, δεν μου ζητήσατε ποτέ το επίσημο έγγραφο για τις επιτυχίες μου ποτέ, παρά μονό την ημέρα που μου δώσατε και την αρνητική απάντηση, αλλιώς θα το είχα φροντίσει και αυτό και όντως, ναι είχατε υποσχεθεί πως θα κάνατε ο, τι ήταν δυνατό στην πρώτη μας επικοινωνία, πράγμα που δεν κάνατε αφού ούτε καν με παραπέμψατε στον αρμόδιο αν δεν κάνω λάθος, τον κύριο Νικολή!

Όσον αφορά, κυρία Παπαβασιλείου το ήθος μου στο οποίο αναφέρεστε στην τελευταία σας απάντηση, σας διαβεβαιώνω ότι είναι το ίδιο καλό με τις επιδόσεις μου, αν και δεν είστε εσείς η αρμόδια να με κρίνετε και γι' αυτό όπως ήδη έχετε κάνει!

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, επειδή θεωρώ τιμή μου να εκπροσωπώ την πατρίδα μου φορώντας το εθνόσημο ,και θέλω να κάνω ο, τι καλύτερο μπορώ, να σταματήσετε να ασχολείστε με το ζήτημα το δικό μου διότι με αποσυντονίζετε από τον πραγματικό μου σκοπό! Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που απευθύνθηκα για πρώτη και τελευταία φορά σε αρμοδίους φορείς για στήριξη!»

Παράλληλα, ως υστερόγραφο υπάρχει η νέα τοποθέτηση του συλλόγου της:

Υ.Γ. Εμείς σαν Π.Σ. Ρόδου ΄ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ'' να ενημερώσουμε την κα. Αντιπερειφεριάρχη τα εξής:

1ον: Σαν σωματείο δεν έχουμε ζητήσει ποτέ ελεημοσύνη για οποιαδήποτε εκδήλωση ή αποστολή μας ,ούτε αυτή τη φορά. Ήταν ένα προσωπικό αίτημα της αθλήτριας μας.

2. Εμείς δεν αναφερθήκαμε σε άλλα σωματεία, απλά εσείς χάνοντας την ψυχραιμία σας, εκδηλώσατε αυτά που συμβαίνουν στο κύκλο που σας περιβάλει.

3. Δεν δεχόμαστε καμιά απειλή. Το εναντίων είμαστε οποιαδήποτε στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με τα ίδια μέσα, ό, τι έχει να κάνει με το κύρος και την αξιοπιστία του σωματείου και των αθλητών μας.

4. Σας επιστρέφουμε τα προσβλητικά υπονοούμενα περί σκοτεινών μεθοδεύσεων. Αυτά μακριά από εμάς, σε άλλους χώρους και παρέες εκτός του σωματείου μας.

5. Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε για την προσωπική σας συμπεριφορά απέναντι στην αθλήτρια μας. Κι εσείς, φυσικά το μετατρέψατε σε πολιτικό μανιφέστο! Εμείς κυρία αντιπερειφεριάρχη , έχουμε ήθος, έχουμε αξίες, κάνουμε αθλητισμό ,έχουμε πρωταθλητές. Αφήστε λοιπόν για άλλους, τις κορώνες περί αθλητισμού, είστε πολύ μακριά για να μας ακουμπήσετε. Στην τελευταία σας επιστολή ,χάσατε την ψυχραιμία σας και μας κατηγορείτε για πράγματα που δεν ισχύουν. Για έναν ηγέτη, ενός θεσμού, όπως είστε εσείς, είναι βαρύ.

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να επικοινωνήσουμε και ακόμα περισσότερο συνεργαστούμε. Σαν σωματείο, δεν είχαμε και δεν έχουμε ποτέ την ανάγκη της υποστήριξης σας.

Το ταξίδι για τη Νορβηγία
Μέσω Άμστερνταμ και με τελικό προορισμό το Μπέργκεν της Νορβηγίας, αναχωρεί σήμερα η Ελένη Τσαβαρή, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ELITE που θα διεξαχθεί εκεί από της 17 έως της 24 Σεπτεμβρίου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο συγκεκριμένο αγώνισμα για το 2017, θα έχει να αντιμετωπίσει 83 δυνατές αντιπάλους από αρκετές χώρες του πλανήτη, πράγμα που φυσικά αποτελεί τιμή, αλλά και ανεβάζει το πήχυ δυσκολίας πολύ ψηλά.

Η Ελένη Τσαβαρή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κάτω από τη συνεχή επίβλεψη του προπονητή της, Σπύρου Τάντη, που θα τη συνοδέψει και θα κάνει και το coaching κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ελπίδα και η προσδοκία όλων, είναι να πετύχει μια αξιοπρεπή επίδοση, που θα τιμήσει την ίδια, την πατρίδα μας, το σωματείο της και όσους την στηρίζουν.

Σε αυτό το σημείο, ο σύλλογος ευχαριστεί την οικογένεια της αθλήτριας και τους χορηγούς του: WHEELS bike shop, MILTOS ζαχαροπλαστείο, E-PIZZA.gr, MIELE Zacharias , που με την αρωγή τους κατάφεραν να εξασφαλιστούν τα έξοδα της αθλήτριας, καθώς η Ε.Ο.Π. δεν είχε τη δυνατότητα να στηρίξει οικονομικά την ελληνική αποστολή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τα δεκατέσσερα μέλη του που είχαν επιλεγεί, να καταφέρνουν να ταξιδέψουν για το Μπέργκεν, δύο γυναίκες, δύο νέοι, ένας έφηβος κι ένας άντρας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή