Ιάλυσος: Στην επιτυχία με καλή απόδοση

Ιάλυσος: Στην επιτυχία με καλή απόδοση

Ιάλυσος: Στην επιτυχία με καλή απόδοση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Η νίκη είναι ο στόχος του Ιάλυσου στο σημερινό ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια (14.30)

Δύσκολη είανι η σημερινή αποστολή για την ομάδα του Ιάλυσου. Η 4η αγωνιστική τον φέρνει στις 14.30 σήμερα το απόγευμα στη Νίκαια, αντιμέτωπο του δυνατού πάντα στην έδρα του Ιωνικού.

Μετά τη νίκη επί του Ζευγολατιού, οι «ερυθροκίτρινοιι» προετοιμάσθηκαν κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα και ολοκλήρωσαν χθες τις προπονήσεις τους, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να ρίχνει το βάρος στην τακτική. Ολόκληρη την εβδομάδα ωστόσο ο τεχνικός του Ιάλυσου , δεν σταμάτησε να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές του, τις δυσκολίες αυτού του αγώνα αλλά και τον τρόπο για να τις ξεπεράσουν και να βγουν νικητές.

Ο τεχνικός του Ιάλυσου λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, τόνισε μεταξύ άλλων πώς «Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου και πώς προέρχεται από μια σημαντική νίκη. Εμείς από την πλευρά μας, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πιάνοντας καλύτερη απόδοση βέβαια, σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν. Όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα έχει και πάλι ελλείψεις ,σε σχέση με τα σχήματα που παρέταξε στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν.

-Ο Βλάχος είναι αυτός που έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις.

-Εκτός έμεινε επίσης και ο Παφιάκης ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από τη θλάση και αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίσθηκε στο ματς με το Ζευγολατιό. Όπως όλα δείχνουν τη θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα, θα πάρει και πάλι ο Μαγκάκης, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ματς της περασμένης Κυριακής.

-Αντίθετα με τους δυο προαναφερόμενους, με την αποστολή ταξίδεψαν οι Σταυλάς, Ρεκλείτης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ την ομάδα στο ματς της Νίκαιας συνοδεύουν οι κ.κ. Χατζηνικήτας, Χατζηστρατής, Παρασκευάς, και Μαυρουδής

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα