Επιτυχημένη η εκδήλωση της Centennial Sivithos Rhodes Lions

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Centennial Sivithos Rhodes Lions

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Centennial Sivithos Rhodes Lions

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Η Λέσχη CENTENNIAL SIVITHOS RHODES LIONS BRANCH, στα πλαίσια του εoρτασμού της εβδομάδας για την ΟΡΑΣΗ τον μήνα Οκτώβριο από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ μας ΠΡΩΤΑ Η ΟΡΑΣΗ , -SIGHT FIRST - συντόνισε ομιλία για το ευρύ κοινό στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Καλυθιών της νήσου Ρόδου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από το Οφθαλμοχειρουργικό Ρόδου και ομιλητής ήταν ο χειρουργός Οφθαλμίατρος κος Μαρτίνος Κανελλάκης . Το θέμα της ομιλίας ήταν τα οφθαλμολογικά προβλήματα κατά την παιδική ηλικία, στους ενήλικες και κατά την Τρίτη ηλικία.

Ο κος Κανελλάκης με πολύ απλή γλώσσα χωρίς να χρησιμοποιεί δυσκατανόητους επιστημονικούς όρους περιέγραψε με απόλυτη σαφήνεια τις οφθαλμολογικές παθήσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στην διάρκεια της ζωής του ανθρώπου και οι οποίες έγιναν απόλυτα κατανοητές από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ικανοποίηση ήταν ιδιαίτερη για την λέσχη μας ότι ο στόχος μας επετεύχθη όταν στο τέλος της ομιλίας πολύς κόσμος μας συνεχάρη λέγοντάς μας ότι κατανόησαν επιτέλους πολλά πράγματα για τα οποία κανείς ποτέ δεν τους είχε εξηγήσει με σαφήνεια και ότι και αυτοί με την σειρά τους ευαισθητοποιημένοι πια θα ενημέρωναν τους φίλους και γνωστούς τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο κοινοτάρχης κος Μιχάλης Καφετζής ο αιδεσιμότατος π. Θεόδουλος Κασταμούλας ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ιατρός κος Θωμάς Σωτρίλλης και οι ιατροί Μανώλακας Ιωάννης και Κοκιαντώνης Ευστάθιος. Με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν και ελπίζουμε στο μέλλον να οργανώσουμε και άλλες ομιλίες ενημέρωσης του κοινού.

Η πρόεδρος
Καίτη Καστρουνή

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion