Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ στον Γιώργο Σωτηρόπουλο

Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ στον Γιώργο Σωτηρόπουλο

Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ στον Γιώργο Σωτηρόπουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Τα δείγματα γραφής που έδωσε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ως Τομεάρχης της ΝΔ του νομού Δωδεκανήσου, οδήγησε στην απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής να οριστεί Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης του Νοτίου Αιγαίου του κόμματος της ΝΔ, αναθέτοντάς του και τον νομό των Κυκλάδων.

Το έμπειρο στέλεχος της κοινωνικής ασφάλισης με μεταπτυχιακές σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες και στην διοίκηση επιχειρήσεων, αναλαμβάνει έναν κομβικό ρόλο στο Νότιο Αιγαίο σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και για την ΝΔ, με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος, ξεδιπλώνοντας παράλληλα τις θέσεις και την συντεταγμένη στρατηγική του κόμματος για την «επόμενη ημέρα».

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο είναι σημαντικό να αξιοποιούνται άνθρωποι που μπορούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην εφαρμογή του σχεδιασμού της ΝΔ για μια καλύτερη Ελλάδα, για την " Ελλάδα που αξίζουμε".

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης του Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»