Αισιοδοξία ξανά, εν αναμονή Καβακά

Αισιοδοξία ξανά, εν αναμονή Καβακά

Αισιοδοξία ξανά, εν αναμονή Καβακά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 91 ΦΟΡΕΣ

Στα χείλη των ανθρώπων της Ρόδου επέστρεψε το χαμόγελο μετά τη νίκη στο Ζευγολατιό με 1-0. Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας έχει τον πρώτο λόγο να διαδεχθεί τον Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία των «ελαφιών»

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα έπρεπε να γίνεται λόγος για μία νίκη ρουτίνας, που ήρθε αναμενόμενα και συνοδεύεται από ένα ξερό «οκ, αποστολή εξετελέσθη, πάμε παρακάτω».

Μόνο που μετά το άτυχο ντέρμπι με την Προοδευτική η Ρόδος είχε να αντιμετωπίσει πολλά. Συσσωρευμένη πίεση λόγω των μέτριων εμφανίσεων και του «μείον οκτώ» από την κορυφή της βαθμολογίας, κλονισμένη αυτοπεποίθηση, αποχώρηση προπονητή , τεσσάρων ποδοσφαιριστών και μπόλικα ερωτηματικά για το τι μπορούσε να κάνει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όλα τα παραπάνω έκαναν την αποστολή στην έδρα του ουραγού Ζευγολατιού εξαιρετικά επικίνδυνη και ακριβώς γι’ αυτό, η νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Πινδώνη στο 85’, πανηγυρίστηκε ως εξαιρετικά σημαντική.

Σ’ ένα παιχνίδι υπομονής κόντρα σε μία ομάδα που αμύνθηκε λυσσαλέα, τα «ελάφια» έδειξαν χαρακτήρα, συσπείρωση, εγωισμό και μπορούν να χαμογελούν ξανά, καθώς τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και κυρίως η εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Προοδευτικής με το Λουτράκι τα ξαναέβαλαν στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Οι ευκαιρίες να ανατρέψουν τα δεδομένα υπάρχουν μπροστά τους και λογικά, το αργότερο μέχρι αύριο θα γνωρίζουν και τον προπονητή υπό την καθοδήγηση του οποίου θα προσπαθήσουν να τις αξιοποιήσουν.

Στην παρούσα φάση, το προβάδισμα να διαδεχθεί τον Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία και μάλιστα ισχυρό, φέρεται να το έχει ο Τίμος Καβακάς, μέχρι πρότινος προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας. Ο 44χρονος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς, η Λαμία, τα Τρίκαλα, η Καλλονή, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα, ενώ είχε απασχολήσει τη Ρόδο και το περασμένο καλοκαίρι.

Μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, την ομάδα θα συνεχίσουν να «τρέχουν» οι Δημήτρης Γκάιδας και Παναγιώτης Μπεκιάρης, οι οποίοι αν μη τι άλλο, στις λίγες μέρες που είχαν την ευθύνη για την καθημερινότητά της προετοίμασαν τους ποδοσφαιριστές άριστα τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της περασμένης Κυριακής.

Τα «ελάφια» προετοιμάζονται πλέον για το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο. Με δεδομένο πως το ταξίδι στο Ζευγολατιό δεν άφησε πίσω του προβλήματα, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μάρκο Παβίσεβιτς, ο οποίος προέρχεται από τράβηγμα στον προσαγωγό και θα δοκιμάσει να μπει αύριο στο πρόγραμμα δουλειάς.

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα