Χωρίς γκολ... σκόνταψε στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Χωρίς γκολ... σκόνταψε στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Χωρίς γκολ... σκόνταψε στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του Διαγόρα για το τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο, που θα γίνει Σάββατο στο «Οικονομίδειο»

Δεν είναι και ότι καλύτερο για μια ομάδα που κυνηγάει την πρώτη θέση, σε δυο παιχνίδια να προσθέτει στο ενεργητικό της …μόνο ένα βαθμό! Αυτό συμβαίνει με τον Διαγόρα. Μετά το «διπλό» στη Νίκαια, έδειξε πώς είναι ικανός για μεγάλα πράγματα, αλλά ο ένας βαθμός δεν λέει κάτι το ουσιαστικό και προς αυτή την κατεύθυνση, ούτε στην Διοίκηση του ούτε στην τεχνική ηγεσία.

Οι “κυανέρυθροι” δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση του Ασπρόπυργου σε καμία περίπτωση. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ήσαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο , πίεσαν τον αντίπαλο τους, αλλά υστέρησαν δημιουργικά, με αποτέλεσμα οι τρεις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, να μην αποφέρουν το γκολ και κατά συνέπεια και τη νίκη.

Είναι κάτι που έχει αρχίσει να προβληματίζει τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος ανακάτεψε πολύ την ...τράπουλα στο ματς με τον Ασπρόπυργο απόντων των Γιόνδη και Σκάρου στον μεσοεπιθετικό τομέα, αλλά… το γκολ δεν ήρθε.

Στα κέρδη της αγωνιστικής, η χρησιμοποίηση για δεκαπέντε λεπτά περίπου του Τάσου Κιοσέογλου, μετά από πολύ καιρό και η επάνοδος του στην ενεργό δράση. Οι “κυανέρυθροι” πάντως συνέχισαν την δουλειά τους και χθες. Πλην του Γιόνδη ο οποίος θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με τον Ιάλυσο, δεν προπονήθηκε ούτε ο Τσαγκάρης , ενώ παρά το γεγονός πώς αποχώρησε από το παιχνίδι της Κυριακής τραυματίας ο Ούγκο, χθες γυμνάσθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το μάτς της 10ης αγωνιστικής με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο»

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ
Το ματς αυτό θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 15.00 κι όχι την Κυριακή. Ο λόγος είναι πώς θέλει να έχει κόσμο στο γήπεδο ο Ιάλυσος, κάτι για τον οποίο δεν αρνήθηκε ο Διαγόρας .Έτσι το τοπικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, θα γίνει όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο στην προγραμματισμένη ώρα της αγωνιστικής.

Προσπάθησε ο Τάσος Παυλίδης αλλά δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Προσπάθησε ο Τάσος Παυλίδης αλλά δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!