Επόμενη στάση…Πάτρα!

Επόμενη στάση…Πάτρα!

Επόμενη στάση…Πάτρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Το «Ροδίων Αθλησις» έχει δύσκολο έργο την 7η αγωνιστική της Α2 των ανδρών

Το άτυχο μάτς με την Δραπετσώνα της περασμένης Κυριακής ,πρέπει να ξεχασθεί γρήγορα , τονίζουν στο στρατόπεδο του «Ροδίων», το οποίο δεν αφήνει τον στόχο του, βλέποντας πώς με βάση την δυναμικότητα είναι από τις καλύτερες ομάδες του 2ου υποομίλου.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα θέλουν να ξεχάσουν όσο γίνεται και την ήττα αλλά και τον τρόπο που προήλθε και να συγκεντρωθούν τις επόμενες μέρες στην δύσκολη έξοδο που έχουν την ερχόμενη Κυριακή.

Πάνε στο κλειστό της ΕΑΠ, να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία προέρχεται από νίκη εκτός έδρας στο Μαρκόπουλο. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά όταν το «Ροδίων» πιάσει τη γνωστή του καλή απόδοση, δεν του ξεφεύγει νίκη.

Ο Νίκος Τρατσέλας θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του για τον αγώνα αυτό και θέλει οπωσδήποτε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Ο αγώνας είναι ο μοναδικός της 7ης αγωνιστικής, που γίνεται την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 13.30.

Το ευχάριστο για τον κόουτς της Ροδίτικης ομάδας, είναι πώς μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Πέτρος Κάλας, ενώ απόντες θα είναι για μια ακόμα φορά οι Γιώργος Χατζηγεωργίου και Δημήτρης Γιώτης, που απουσιάζουν από τις προπονήσεις τελευταία για τους γνωστούς λόγους .

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β.-ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Το μάτς το σημερινό για το Κύπελλο, πρέπει να σημειωθεί πώς μετατέθηκε για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ .Ο αγώνας με τον Απόλλωνα θα ξεκινήσει στις 18.00 κι όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ χθες, διαιτητές του θα είναι οι κ.κ. Οικονόμου Β. και Σταματίου

Μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Πέτρος Κάλας και υπολογίζεται από τον Νίκο Τρατσέλα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Πέτρος Κάλας και υπολογίζεται από τον Νίκο Τρατσέλα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή