Πήρε Σερτζίνιο ο Διαγόρας !

Πήρε Σερτζίνιο ο Διαγόρας !

Πήρε Σερτζίνιο ο Διαγόρας !

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 551 ΦΟΡΕΣ

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή έβαλε στις τάξεις του ο Διαγόρας Πρόκειται για τον Πορτογάλο Σερχιο Φελίπε Ντίας Ριμπέϊρο κατά κόσμο Σερτζίνιο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη ομάδα της Ρόδου.

Ο Σερτζίνιο γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1985, είναι 32 χρόνων και αγωνίζεται ως δεκάρι έχοντας μάλιστα παίξει πριν από την Γ΄Εθνική, σε ομάδες του εξωτερικού.

-Πριν έρθει στην Ελλάδα πέρασε από την Βουλγαρία και την Πέντρας Ρούμπρας , Βίχρεν, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ αγωνίσθηκε και στην Ουκρανία στην ομάδα της Μέταλλουργκ .

Ο Σερτζίνιο ήταν πέρυσι στον Εργοτέλη πριν έρθει στην Ρόδο, ενώ είχε αγωνισθεί ακόμα σε Πιερικό, Λεβαδειακό, Λάρισα, Λαμία και Τρίκαλα.

Διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του και θα αποτελέσει με την απόκτηση του, τον πιο δυνατό κρίκο στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του Διαγόρα .

Η ανακοίνωση του Διαγόρα για τον Σερτζίνιο που εκδόθηκε αναφερει χαρακτηριστικά:

«Ακολουθώντας πιστά τον αρχικό του σχεδιασμό για την επίτευξη όλων των στόχων του, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αφορμή τη νέα μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον Πορτογάλο παίκτη Σερτζίνιο Ριμπέιρο, 32 ετών, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον "Γηραιό" και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή κ. Νίκου Παντέλη.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας τον καλωσορίζει στην "κυανέρυθρη" οικογένεια και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Με την ευκαιρία, ο Γ.Σ. Διαγόρας εύχεται σε όλα τα μέλη του, τους φιλάθλους και σε όλο τον ποδοσφαιρικό και αθλητικό κόσμο της Δωδεκανήσου, καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και ειρήνη.»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή