Κατηγορείται ότι έκλεψε 25.000 ευρώ από το κατάστημα που εργαζόταν

Κατηγορείται ότι έκλεψε 25.000 ευρώ από το κατάστημα που εργαζόταν

Κατηγορείται ότι έκλεψε 25.000 ευρώ από το κατάστημα που εργαζόταν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1991 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 800 ευρώ, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 36χρονος που κατηγορείται ότι αφαίρεσε από το κατάστημα όπου εργαζόταν σταδιακά, το ποσό των 25.000 ευρώ!

Η σύλληψη του 36χρονου είχε γίνει επ’ αυτοφώρω τον Απρίλιο του 2016 και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές από άτομο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια. Χθες, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, ο 36χρονος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκε την κατηγορία όπως του αποδίδεται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι πράγματι αφαίρεσε ορισμένα μικροποσά από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Απριλίου 2016, τα οποία συνολικά ανέρχονται στις 4.500 – 5000 ευρώ και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ενέργειά του αυτή γίνονταν από το τέλος του 2015 έως και τη σύλληψη του όπως τον κατηγορεί ο πρώην εργοδότης του, τονίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα στο κατάστημα μαζί του εργαζόταν και η αδελφή του ιδιοκτήτη και έτσι ήταν αδύνατο να είχε προβεί στην πράξη αυτή.

Ωστόσο στις αρχές Φεβρουαρίου η αδελφή έφυγε για την Αθήνα και λόγω οικονομικών προβλημάτων που είχε άρχισε να παίρνει ορισμένα μικροποσά της τάξης των 10-20 ευρώ. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι βάση και των όσων έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 2 Απριλίου 2016 είχε αφαιρέσει περίπου 2.640 ευρώ.

Ο 36χρονος αναγνωρίζει την οφειλή των περίπου 5.000 ευρώ προς τον πρώην εργοδότη του αλλά και τη βαρύτητα της πράξης του εξαιτίας της οποίας έχει καταστραφεί η ζωή του αφού διέλυσε την οικογένειά του και διαμένει τον τελευταίο χρόνο στο εξωτερικό όπου εργάζεται προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα και να επιστρέψει αυτά που έχει πάρει.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 800 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η αστυνομία, ο 36χρονος εργαζόταν σε καφετέρια 40χρονου στην πόλη της Ρόδου και το Σάββατο (2 Απριλίου) 2016 στις 12 το μεσημέρι εντοπίστηκε να αφαιρεί από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος το ποσό των 40 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 01-11-2015 έως τη σύλληψή του, είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα συνολικό ποσό 25.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο