Με «αιχμή» τον Χαρτοφύλλη ξανά ο Διαγόρας Βατίου

Με «αιχμή» τον Χαρτοφύλλη ξανά ο Διαγόρας Βατίου

Με «αιχμή» τον Χαρτοφύλλη ξανά ο Διαγόρας Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Ο 27χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καμπούρη για το ιδιαίτερα σημαντικό ματς με τον Κλεόβουλο

Με τον πρώτο σκόρερ του παρόντα και πανέτοιμο θα υποδεχθεί ο Διαγόρας Βατίου τον Κλεόβουλο, στο πλαίσιο ενός εκ των σημαντικότερων παιχνιδιών που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα τραυματισμού, ο Γιάννης Καμπούρης δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΡΑ και η απόφασή του τον δικαιώνει, καθώς ο 27χρονος επιθετικός συνήλθε, έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του τεχνικού των Βατενών πηγάζει από την απουσία του τιμωρημένου Άρη Παναγιωτόπουλου, ενώ ένας μικροτραυματισμός του Θάνου Παπουρδάνου δεν εμπνέει ανησυχίες και πιθανώς δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα με την ομάδα της Λίνδου.

Υπενθυμίζεται, πως οι 26 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κατατάσσουν τον Διαγόρα στη 10η θέση του σχετικού πίνακα, ενώ δύο λιγότερους έχει ο Κλεόβουλος, ο οποίος μοιράζεται την 11η θέση με τον Αστέρα Παστίδας.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καμπούρη έχουν ρεπό, ενώ αύριο θα συγκεντρωθούν για να κάνουν την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!