Την Παρασκευή η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα συνεδριάσει στη Σύρο το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου για να ασχοληθεί με τρέχοντα θέματα, μεταξύ των οποίων θα είναι και οι επόμενοι χειρισμοί σε ό,τι αφορά την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα και συγκεκριμένα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων από 1-1-2018 έως 31-12-2018 του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί την 22η Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στη Σύρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου “ΕΡΜΗΣ” με θέμα: «Απολογισμός των πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής από 1-1-2018 έως 31-12- 2018 σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του ετήσιου προγράμματος δράσης, την οικονομική κατάσταση και τη διοίκηση της Περιφέρειας, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 185 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87τΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης». Μετά τον απολογισμό θα τοποθετηθούν οι μετέχοντες στη συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμη

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη