Η Marianne Faithfull έρχεται στον Λυκαβηττό

Η Marianne Faithfull έρχεται στον Λυκαβηττό

Η Marianne Faithfull έρχεται στον Λυκαβηττό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 343 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να έγινε γνωστή ως το «κορίτσι» του Mick Jagger, αλλά η Marianne Faithfull είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ένα ίνδαλμα της rock, που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του… Η βραχνή της φωνή θα μας ταξιδέψει στις 7 Ιουνίου στο θέατρο του Λυκαβ

Μπορεί να έγινε γνωστή ως το «κορίτσι» του Mick Jagger, αλλά η Marianne Faithfull είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ένα ίνδαλμα της rock, που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του… Η βραχνή της φωνή θα μας ταξιδέψει στις 7 Ιουνίου στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Η ζωή της είχε απ’ όλα. Ομορφιά, λάμψη, περιπέτεια, έρωτα, καταχρήσεις, μικρές καταστροφές, μεγάλες περιόδους θλίψης, απόπειρες αυτοκτονίας, συχνές βουτιές στο σκοτάδι αλλά και φωτεινές στιγμές δημιουργίας.

Από 20χρονη ενζενί σε μία ερμηνεύτρια που αποτελεί την επιτομή του rock, μια οκτάβα και κάτι πιο κάτω και με μία “τσακισμένη” βραχνάδα στη φωνή.

Mετά από δεκαετίες στο τραγούδι, μερικές μεγάλες επιτυχίες που της εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον της rock (As Tears Go By, Sister Morphine και άλλα), και την ενασχόλησή της με το γράψιμο, το θέατρο και το σινεμά, η Marianne Faithfull κυκλοφόρησε πρόσφατα το 23ο σόλο άλμπουμ της, που ηχογραφήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και τιτλοφορείται ‘Horses And High Heels’.

Το Horses And High Heels απλώνεται σε όλο το φάσμα της soul, των blues, της folk, της country και της jazz pop αλλά και της κιθαριστικής ροκ.

Το παρόν για τη Marianne φαίνεται να είναι πιο δραστήριο από ποτέ: το 2011, ανάμεσα σε άλλα, περιοδεύει ανά τον κόσμο, κάνοντας άλλωστε στάση και στην Αθήνα, κάπου στο ενδιάμεσο πρόκειται να ερμηνεύσει θεατρικά τα αγαπημένα της Σονέτα του Shakespeare, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας ‘Belle du Seigneur’ (στις αίθουσες το 2012), ή αλλιώς της αγγλικής εκδοχής της θρυλικής ερωτικής ιστορίας του Albert Cohen, όπου υποδύεται την υπηρέτρια Mariette, με συμπρωταγωνιστές τους Jonathan Rhys Meyers και Natalia Vodianova.

7/6/2011
Θέατρο ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ - Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: € 35 και 45 ( Α’ Ζώνη – με αρίθμηση)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
www.ticketservices.gr, public, στοα Πεζμαζογλου ( Πανεπιστιμιου 39 )


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!