Εθισμένοι στο sex οι Mark Ruffalo και Tim Robbins!

Εθισμένοι στο sex οι Mark Ruffalo και Tim Robbins!

Εθισμένοι στο sex οι Mark Ruffalo και Tim Robbins!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Στην κωμωδία 'Thanks For Sharing' έχουν συμφωνήσει να συμπρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Mark Ruffalo και Tim Robbins, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stuart Blumberg, σε ένα θέμα πολύ προσωπικό... Οι δύο σταρς πρόκειται να υποδυθούν δυο άντρες εθισμένους στο

Στην κωμωδία 'Thanks For Sharing' έχουν συμφωνήσει να συμπρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Mark Ruffalo και Tim Robbins, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stuart Blumberg, σε ένα θέμα πολύ προσωπικό... Οι δύο σταρς πρόκειται να υποδυθούν δυο άντρες εθισμένους στο sex, που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα επανένταξης με 12 βήματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία για τους Ruffalo και Blumberg, αφού το 2010 συνέγραψαν την ταινία 'The Kids Are Alright' που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα και οι δύο τους κέρδισαν Όσκαρ για τη δουλειά τους στο εν λόγω φιλμ. Ο Ruffalo, ο οποίος αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα της περιπέτειας – υπερπαραγωγής 'The Avengers' όπου υποδύεται τον 'Incredible Hulk', είχε αποφασίσει να αποσυρθεί για λίγο διάστημα από την υποκριτική.

Ωστόσο δέχτηκε να συμμετάσχει στο 'Thanks For Sharing', όταν του έδειξε το σενάριο (πάλι του Blumberg), η πρωταγωνίστρια του 'The Kids Are Alright', Julianne Moore και ενθουσιάστηκε. Τον Tim Robbins θα τον δούμε σύντομα στο 'Green Lantern' στο ρόλο του Senator Hammond.

Τα γυρίσματα του 'Thanks For Sharing' θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!