Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί μετά από επτά χρόνια

Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί μετά από επτά χρόνια

Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί μετά από επτά χρόνια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Οι Πυξ Λαξ ενώνονται ξανά έπειτα από επτά χρόνια, για μια σειρά μοναδικών συναυλιών ανά την Ελλάδα. Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, την τελική πρόβα με ένα μικρό δείγμα της περιοδείας

Οι Πυξ Λαξ ενώνονται ξανά έπειτα από επτά χρόνια, για μια σειρά μοναδικών συναυλιών ανά την Ελλάδα. Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, την τελική πρόβα με ένα μικρό δείγμα της περιοδείας τους. Με προεξέχουσα συναυλία αυτήν της 13ης Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο ΟΑΚΑ, καλλιτέχνες και διοργανωτές δήλωσαν πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους.

"Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για όλους και μια μεγάλη πρόκληση λόγω μεγέθους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακάνει παρά το γεγονός ότι όλοι είμαστε 20 χρόνια 'στο δρόμο'. Είναι ένα μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα πολύ μεγάλο, σχεδόν όνειρο για Έλληνες μουσικούς", σημείωσε ο τραγουδιστής των Πυξ Λαξ, Φίλιππος Πλιάτσικας.

"Μαζευτήκαμε μετά από 7 χρόνια, να παίξουμε μαζί και είναι για μένα σα να μην πέρασε μια μέρα. Οι πρόβες ήταν σα να μην είχαμε σταματήσει και τα τραγούδια που νομίζαμε ότι θα είχαμε ξεχάσει, δεν έφυγαν ποτέ από το μυαλό", ανέφερε ο τραγουδιστής και έτερο μέλος των Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας και σημείωσε ότι η ιδέα της επανένωσης ανήκει στον Μάνο Ξύδους.

Το μήνυμα που υιοθετεί η μπάντα γι αυτήν την περιοδεία, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα από στίχους του μουσικού και τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, Μάνου Ξυδούς 'Έι μεν, κοίτα μπροστά'.

Η μπάντα, στη συνέντευξη Tύπου, δήλωσε πως μετά τη λήξη της περιοδείας δεν θα τραγουδήσει πάλι μαζί, καθώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Το σχέδιο που υπήρχε γι’ αυτή την περιοδεία ήταν να γίνει στα 10 χρόνια, όμως εξαιτίας της απώλειας του Μάνου Ξυδούς έγινε νωρίτερα.

Η περιοδεία των Πυξ Λαξ θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου από τα Ιωάννινα, και έχει ως εξής:

Ιωάννινα - 8 Ιουλίου
Αθήνα (ΟΑΚΑ) - 13 Ιουλίου
Κύπρος – Στάδιο Αγίας Νάπας - 30 Ιουλίου
Καρπενήσι - 6 Αυγούστου
Θεσσαλονίκη (Καυταντζόγλειο) - 7 Σεπτεμβρίου
Πάτρα (Παμπελοπονησσιακό Στάδιο) - 17 Σεπτεμβρίου
Ηράκλειο (Παγκρήτιο Στάδιο) - 26 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!