Ερωτευμένοι... στην Αυστραλία

Ερωτευμένοι... στην Αυστραλία

Ερωτευμένοι... στην Αυστραλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί ο γάμος και τα παιδιά να μην είναι στα άμεσα σχέδιά τους (όπως αποκάλυψε εκείνη σε συνέντευξή της), αλλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν χάνουν ευκαιρία για να είναι μαζί. Αυτή τη στιγμή μάλιστα ζουν τον έρωτά τους στην Αυστραλία.

Μπορεί ο γάμος και τα παιδιά να μην είναι στα άμεσα σχέδιά τους (όπως αποκάλυψε εκείνη σε συνέντευξή της), αλλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν χάνουν ευκαιρία για να είναι μαζί. Αυτή τη στιγμή μάλιστα ζουν τον έρωτά τους στην Αυστραλία...

Εκεί συνδυάζουν δουλειά και διακοπές. Για την ακρίβεια ο Μιχάλης βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία, ενώ η Ζέτα έσπευσε να τον συναντήσει μόλις έπεσε η αυλαία του Dancing with the Stars και να περάσουν μαζί δέκα μέρες χαλάρωσης μακριά από τα ενοχλητικά φλας των παπαράτσι.

Ήδη ο Μιχάλης έχει πραγματοποιήσει τρεις συναυλίες στη Μελβούρνη και θα κάνει ακόμα τρεις σε Σίδνεϊ, Αδελαϊδα και Μπρισμπέιν. Η Ζέτα πάλι κάνει τις βόλτες της και οργανώνει την εκδρομή τους στην φημισμένη παραλία Body Beach, αλλά και άλλες εξορμήσεις.

Βρίσκονται εκεί ήδη μία εβδομάδα και αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου.

Ωραία που είναι η ζωή για κάποιους...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!