Μιούζικαλ η ζωή της Susan Boyle

Μιούζικαλ η ζωή της Susan Boyle

Μιούζικαλ η ζωή της Susan Boyle

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια Susan Boyle, η οποία έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 θα δει τη ζωή της να γίνεται μιούζικαλ. Ο τίτλος του μιούζικαλ θα είναι "I Dreamed a Dream"...

Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια Susan Boyle, η οποία έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 θα δει τη ζωή της να γίνεται μιούζικαλ.

Ο τίτλος του μιούζικαλ θα είναι "I Dreamed a Dream", όπως το τραγούδι που ερμήνευσε στο τηλεοπτικό show, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου του 2012 στο Βασιλικό Θέατρο του Νιούκαστλ και θα περιοδεύσει σε όλον τον κόσμο.

"Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ζωή μου θα παρουσιαστεί στη σκηνή, αλλά πολλά συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια", δήλωσε η 47χρονη τραγουδίστρια. "Έχει όλα τα στοιχεία ενός παραμυθιού, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία", δήλωσε από την πλευρά του ο παραγωγός του μιούζικαλ Michael Harrison.

Το ρόλο της Boyle θα ενσαρκώσει η βρετανίδα ηθοποιός Elaine Smith. Η ερμηνεία της Boyle στο show που την ανέδειξε, είχε μέχρι σήμερα περισσότερα από 300 εκατομμύρια “hits” στο YouTube.


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!