Φωτογραφική έκθεση από τον Richard Gere

Φωτογραφική έκθεση από τον Richard Gere

Φωτογραφική έκθεση από τον Richard Gere

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Στη Σεούλ βρίσκεται ο ηθοποιός Richard Gere, ο οποίος πραγματοποίησε την Τετάρτη τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης 'Pilgrim', στην οποία παρουσιάζονται φωτογραφίες που τράβηξε τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι φωτογράφοι στο Θιβέτ και την Ινδία. Ο Gere είναι

Στη Σεούλ βρίσκεται ο ηθοποιός Richard Gere, ο οποίος πραγματοποίησε την Τετάρτη τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης 'Pilgrim', στην οποία παρουσιάζονται φωτογραφίες που τράβηξε τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι φωτογράφοι στο Θιβέτ και την Ινδία. Ο Gere είναι γνωστός υπέρμαχος του Θιβέτ.

Μια μέρα πριν από την έκθεση, ο ηθοποιός επισκέφτηκε ένα βουδιστικό ναό, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε πως εκτιμά τις παραδόσεις του βουδισμού στην Κορέα, και θέλει αυτές να παραμείνουν δυνατές. Πριν τα εγκαίνια της έκθεσης που φιλοξενείται στο Seoul Arts Center, ο Gere παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε για τον Βουδισμό και το Θιβέτ.

Η έκθεση 'Pilgrim' έχει ως κύριο θέμα της τον Βουδισμό, και συγκεντρώνει πολλές φωτογραφίες από το Θιβέτ. Η έκθεση στην Σεούλ πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου. Ο Gere έχει εδώ και χρόνια ασπαστεί τον βουδισμό, ενώ έχει πραγματοποιήσει κατ 'επανάληψη ταξίδια στην Ινδία, το Νεπάλ, το Ζανσκαρ και το Θιβέτ. Η έκθεση περιλαμβάνει 64 φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος σε αυτά τα ταξίδια.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!