Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου!

Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου!

Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 389 ΦΟΡΕΣ

Το Σαββατοκύριακο έλειπε από το ''Μες στην Καλή Χαρά'' εξαιτίας μιας ίωσης που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Κι εκεί που όλοι περιμέναμε τα συμπτώματα να εξασθενήσουν και ο εξαιρετικά υψηλός πυρετός να πέσει, φαίνεται ότι υπήρξε επιπλοκή που έστειλ

Το Σαββατοκύριακο έλειπε από το ''Μες στην Καλή Χαρά'' εξαιτίας μιας ίωσης που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Κι εκεί που όλοι περιμέναμε τα συμπτώματα να εξασθενήσουν και ο εξαιρετικά υψηλός πυρετός να πέσει, φαίνεται ότι υπήρξε επιπλοκή που έστειλε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο νοσοκομείο.

Η γνωστή παρουσιάστρια ταλαιπωρούνταν εδώ και κάποιες μέρες από πυρετό που άγγιξε μέχρι και τους 39,9 βαθμούς, κάτι που όπως ήταν φυσικό την έχει εξασθενήσει.

Χθες το βράδυ λοιπόν η Σίσσυ εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της με πιο δραστικό τρόπο.

Για την δυσμενή αυτή εξέλιξη φρόντισε να μας ενημερώσει η ίδια από το twitter της: ''Πφφφ... Μπαίνω νοσοκομείο..'' έγραψε χθες βράδυ και συμπλήρωσε μην χάνοντας το χιούμορ της: ''Αν δεν έχει WiFi θα πεθάνω!!!''

Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση!



Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!