Ορέστης Τζιόβας: "οι άντρες κλαίνε"

Ορέστης Τζιόβας: "οι άντρες κλαίνε"

Ορέστης Τζιόβας: "οι άντρες κλαίνε"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Εκτός από τη δουλειά του, τον τελευταίο καιρό ο Ορέστης Τζιόβας είναι στο προσκήνιο και εξαιτίας της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο νεαρός ηθοποιός θα μπορούσε άνετα να έχει καβαλήσει το καλάμι, ωστόσο προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος, ενώ όπως

Εκτός από τη δουλειά του, τον τελευταίο καιρό ο Ορέστης Τζιόβας είναι στο προσκήνιο και εξαιτίας της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο νεαρός ηθοποιός θα μπορούσε άνετα να έχει καβαλήσει το καλάμι, ωστόσο προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος, ενώ όπως αποκαλύπτει είναι πολύ ντροπαλός...

"Δεν νιώθω έπαρση αλλά αμήχανα όταν με σταματάνε στο δρόμο. Η αναγνωρισιμότητα πολλές φορές με μπλοκάρει. Όταν είμαι μαζί με την Κατερίνα (Παπουτσάκη) κάπου έξω και πλακώσουν για φωτογραφίες, αγχώνομαι πάρα πολύ. Είναι προσβολή της ιδιωτικής σου ζωής εκείνη τη στιγμή αν δεν το περιμένεις, ή αν δεν το έχεις κανονίσει και είναι έξω από τα πλαίσια της δουλειάς", ομολογεί ο ηθοποιός στην εκπομπή "Life&Style", ενώ όπως λέει ΄κρατάω τις κακές κριτικές για να γίνομαι καλύτερος'.

"Είναι καλό ν΄ακούς άσχημα πράγματα. Σε προσγειώνουνε λίγο", συνεχίζει στον ίδιο τόνο και ομολογεί πως έχει κάνει ψυχανάλυση και αυτό που κέρδισε είναι 'να είμαι πιο ανοικτός σε φίλους'. Παράλληλα, παραδέχεται ότι είναι πάρα πολύ ντροπαλός! "Μερικές φορές γίνομαι πολύ ντροπαλός. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Με πιάνει. Αισθάνομαι αμήχανα όταν πλασάρω τον εαυτό μου αν το σκεφτώ. Αν δεν το σκεφτώ, το κάνω μια χαρά'.

Εκτός πάντως από ντροπαλός, πολλές φορές λέει πως είναι 'κακότροπος και στραβόξυλο. Ο Ορέστης σπάει, επίσης, τον μύθο που θέλει τους άντρες να μην κλαίνε: "οι άντρες κλαίνε κι ας λένε ότι δεν κλαίνε", λέει ο ηθοποιός, που δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι μπορεί να κλάψει με μια συγκινητική ταινία.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!