Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον Γαλατά για Ριέρα

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον Γαλατά για Ριέρα

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον Γαλατά για Ριέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, επανέρχεται θέμα... μεταγραφικής φύσεως στον Ολυμπιακό καθώς τουρκικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα του ʼλμπερτ Ριέρα και της Γαλατάσαραϊ αναφέρονται πως η τούρκικη ομάδα ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στ

Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, επανέρχεται θέμα... μεταγραφικής φύσεως στον Ολυμπιακό καθώς τουρκικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα του ʼλμπερτ Ριέρα και της Γαλατάσαραϊ αναφέρονται πως η τούρκικη ομάδα ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον αριστερό χαφ.

Χαρακτηριστικά πολλά sites από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για αντιπροσωπεία της Γαλατά που θα μεταβεί στην Αθήνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το "miliyet.com" ο Φατίχ Τερίμ θέλει τον Ισπανό μέσο για την μεσαία γραμμή και η διοίκηση της Γαλατά θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου που πήρε παράταση η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία.

Λογικά, τις επόμενες ημέρες -ή και ώρες- θα φανεί αν τα δημοσιεύματα αυτά αληθεύουν και η Γαλατά προχωρήσει στην πρόταση, αναμένοντας μετά την απάντηση του Ολυμπιακού για το μέλλον του παίκτη.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.