Στις συζητήσεις με Γαλατάσαραϊ για Ριέρα ο Ολυμπιακός (video)

Στις συζητήσεις με Γαλατάσαραϊ για Ριέρα ο Ολυμπιακός (video)

Στις συζητήσεις με Γαλατάσαραϊ για Ριέρα ο Ολυμπιακός (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Την πρόταση της Γαλατάσαραϊ συζητούν στον Ολυμπιακό με τον ʼλμπερτ Ριέρα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει στην Τουρκία. Τέλος τα εισιτήρια για Μαρσέιγ, ενθουσιασμός για τα διαρκείας, διάκριση UEFA για Μιραλάς (video).

Η πρόταση της Γαλατάσαραϊ για τον ʼλμπερτ Ριέρα συζητιέται εδώ και λίγες ώρες στον Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει ότι βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των εκατομμύριων της Γαλατά και να το σκέφτεται σοβαρά να δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα οι Τούρκοι διπλασίασαν σχεδόν την πρότασή τους σε σχέση με αυτά που φέρεται να πρόσφεραν αγγίζοντας τα 4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που κάνει τον Ριέρα ιδιαίτερα θετικό στην περίπτωση της τουρκικής ομάδας.

Αυτό που βγαίνει πάντως από τον Ολυμπιακό είναι πως και ο πρόεδρος του, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο προπονητής, Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλουν τον παίκτη να συνεχίσει στην ομάδα και να την ενισχύσει στη φετινή χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι απίθανο η μεταγραφή να γίνει με τους "ερυθρόλευκους" να μην μπορούν να κάνουν τίποτα σε περίπτωση που επιμείνει ο ποδοσφαιριστής για να πάει το Γαλατάσαραϊ.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.