Celebrities που έμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό!

Celebrities που έμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό!

Celebrities που έμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 669 ΦΟΡΕΣ

O χωρισμός είναι σίγουρα η χειρότερη στιγμή σε μια σχέση, εκεί που λέγονται οι πιο πικρές «αλήθειες» και τα πιο σκληρά λόγια που σε άλλες περιπτώσεις ο καθένας θα έκρυβε μέσα του. Όμως υπάρχουν και κάποια famous ζευγάρια που πάνε κόντρα σε αυτό τον κανόνα

O χωρισμός είναι σίγουρα η χειρότερη στιγμή σε μια σχέση, εκεί που λέγονται οι πιο πικρές «αλήθειες» και τα πιο σκληρά λόγια που σε άλλες περιπτώσεις ο καθένας θα έκρυβε μέσα του. Ιδιαιτέρα με τους celebrity χωρισμούς, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, καθώς τα χρήματα είναι περισσότερα, οι paparazzi καραδοκούν και τα προγαμιαία συμβόλαια κλείνουν σπίτια… Όμως υπάρχουν και κάποια famous ζευγάρια που πάνε κόντρα σε αυτό τον κανόνα. Ποιοι είναι:

Ryan Phillippe – Reese Witherspoon: Το 1999 ήταν και οι δυο τους αστέρια νεανικών ταινιών. Παντρεύτηκαν, έζησαν οκτώ χρόνια μαζί κάνοντας δυο παιδιά και η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της το 2007. Παρέμειναν φίλοι και μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους

Bruce Willis –Demi Moore: Παντρεύτηκαν το 1987, έζησαν μαζί για 13 χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο τρία κορίτσια! Πλεόν η Demi βρίσκεται στην αγκαλιά του Aston Kutcher και όλοι μαζί είναι μια όμορφη παρέα μαζί με τον μπαμπά Bruce Willis!

Penn Badgley – Blake Lively: Ήταν το ζευγάρι που νίκησε όλες τις ταξικές διαφορές στο “Gossip Girl” και ο έρωτας τους μεταφέρθηκε και εκτός πλατώ, με σύντομο όμως τέλος. Αυτό δεν εμπόδισε την Blake και τον Penn να γίνουν δυο πολύ καλοί φίλοι…

Courtney Cox – David Arquette: Οι φήμες για την γεμάτη καταχρήσεις και πολλές «ύποπτες» παρουσίες γυναικών στην ζωή του Arquette έφεραν τέλος στην σχέση του με την Courtney Cox μετά από 11 χρόνια γάμου. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι, με τον David να έχει δηλώσει πολλές φορες ότι προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του!

Cameron Diaz – Justin Timberlake: Όσοι είδατε το “Bad Teacher” καταλαβαίνετε… Η Cameron και ο Justin έβγαιναν μαζί για τρία χρόνια και στην συνέχεια χώρισαν. Οι δυο τους πάντως δεν το αρνούνται ότι πέρασαν πολύ όμορφα στα γυρίσματα της ταινίας.

Avril Lavigne – Deryck Wimbley: Αγάπησαν ο ένας τον άλλο, παντρεύτηκαν και σύντομα η σχέση τους είχε άδοξο τέλος. Η Avril πάντως δεν παύει να αναφέρει την πολύτιμη συνεργασία του Deryck στο νέο της album.

Πηγή: mtvgreece

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!