Στο "σφυρί" τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Στο "σφυρί" τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Στο "σφυρί" τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's βγαίνει όλη η συλλογή κοσμημάτων της διάσημης ηθοποιού Ελίζαμπεθ Τέιλορ, λίγους μόλις μήνες μετά το θάνατό της. Η πολύτιμη συλλογή περιλαμβάνει συνολικά 269 κομμάτια, και έιναι η ακριβότερη ιδιωτική συλλογή που δημοπρ

Σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's βγαίνει η συλλογή κοσμημάτων της διάσημης ηθοποιού Ελίζαμπεθ Τέιλορ, λίγους μόλις μήνες μετά το θάνατό της. Η πολύτιμη συλλογή περιλαμβάνει συνολικά 269 κομμάτια συνολικής αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, και είναι η ακριβότερη ιδιωτική συλλογή που δημοπρατήθηκε ποτέ...

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε τα κοσμήματα θα κάνουν περιοδεία στη Μόσχα, το Λονδίνο, το Λος ʼντζελες, το Ντουμπάι, τη Γενεύη, το Παρίσι και το Χονγκ Κονγκ.

Η Λιζ Τέιλερ - η πιο διάσημη κινηματογραφική Κλεοπάτρα όλων των εποχών -, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 79 ετών, ήταν γνωστή για τα υπέροχα μάτια της, τους επτά συζύγους της και την αγάπη της για τα πανάκριβα κοσμήματα.

Η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαιρετικής σπουδαιότητας, όπως διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και μαργαριτάρια.

Μεταξύ άλλων είναι μια διαμαντένια τιάρα της οποίας η αξία σήμερα ξεπερνά τα 80.000 δολάρια, καθώς και το δαχτυλίδι της Τέιλορ που έμεινε στην ιστορία ως δαχτυλίδι Ελίζαμπεθ Τέιλορ και είναι 33.18 καρατίων πάνω σε πλατίνα.

Από τη δημοπρασία δεν θα λείπει και το διάσημο μαργαριτάρι La Pelegrina, δώρο του μεγάλου της έρωτα και δύο φορές συζύγου της Ρίτσαρντ Μπάρτον, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συμμετρικά μαργαριτάρια του κόσμου.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα της ηθοποιού για το AIDS, Elizabeth Taylor AIDS Foundation.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!