Lady Gaga και Bono τραγουδούν για το ίδρυμα Clinton

Lady Gaga και Bono τραγουδούν για το ίδρυμα Clinton

Lady Gaga και Bono τραγουδούν για το ίδρυμα Clinton

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Η Lady Gaga, ο Bono και ο Usher θα τραγουδήσουν για το ίδρυμα Bill Clinton στο Hollywood Bowl, στις 15 Οκτωβρίου. Η φετινή εκδήλωση έχει τίτλο "A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation", καθώς το ίδρυμα C

Η Lady Gaga, ο Bono και ο Usher θα τραγουδήσουν για το ίδρυμα Bill Clinton στο Hollywood Bowl, στις 15 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και το Yahoo. Η φετινή εκδήλωση έχει τίτλο "A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation", καθώς το ίδρυμα Clinton κλείνει δέκα χρόνια προσφοράς.

"Είμαι υπερήφανος που κάποιοι από τους ερμηνευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο θα ενωθούν για να ενημερώσουν σχετικά με το έργο του ιδρύματός μου", δήλωσε ο Bill Clinton σχετικά με τη συμμετοχή των διάσημων καλλιτεχνών στο Hollywood Bowl. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, οι δεσμεύσεις του ιδρύματος τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν βοηθήσει να βελτιωθεί η ζωή 300 εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά από το Yahoo και σύμφωνα με τους διοργανωτές όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Clinton.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!