Διεθνής έκθεση Kosmima στη Θεσσαλονίκη

Διεθνής έκθεση Kosmima στη Θεσσαλονίκη

Διεθνής έκθεση Kosmima στη Θεσσαλονίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Στα περσινά επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί ο αριθμός των εκθετών -Ελλήνων και ξένων - που θα συμμετάσχουν στη φετινή, 26η Κosmima, τη Διεθνή Έκθεση Κοσμημάτων, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων και Μηχανημάτων Εξοπλισμού, στη Θεσσαλονίκη.

Στα περσινά επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί ο αριθμός των εκθετών -Ελλήνων και ξένων - που θα συμμετάσχουν στη φετινή, 26η Κosmima, τη Διεθνή Έκθεση Κοσμημάτων, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων και Μηχανημάτων Εξοπλισμού, την οποία διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Helexpo, το χρονικό διάστημα 15-17 Οκτωβρίου.

Ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, αργυροχρυσοχόοι, σχεδιαστές και έμποροι κοσμημάτων, αντιπρόσωποι, εισαγωγείς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ιδέες για διακοσμήσεις βιτρινών, να δουν μηχανήματα επεξεργασίας και εξοπλισμού, καθώς και τα σχετικά λογισμικά.

Επίσης, θα παρουσιαστούν ειδικά συστήματα ασφαλείας για κοσμηματοπωλεία, και θα γίνουν επιδείξεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Helexpo θα διοργανώσει και φέτος το Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, με θέμα «Με το Βλέμμα Στραμμένο στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!