Μα τι είναι επιτέλους το “Ass Burgers”;

Μα τι είναι επιτέλους το “Ass Burgers”;

Μα τι είναι επιτέλους το “Ass Burgers”;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 310 ΦΟΡΕΣ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού του South Park” η ιστορία συνεχίζει από εκεί που σταματούσε το επεισόδιο με τίτλο “You`re Getting Old” με τον Stan Marsh να νοιώθει ότι «γερνάει» και η παιδική του ηλικία έχει πλέον τελειώσει...

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού του South Park” η ιστορία συνεχίζει από εκεί που σταματούσε το επεισόδιο με τίτλο “You`re Getting Old” με τον Stan Marsh να νοιώθει ότι «γερνάει» και η παιδική του ηλικία έχει πλέον τελειώσει, μια παρομοίωση που σύμφωνα με πολλούς fans σηματοδοτούσε και το οριστικό τέλος της σειράς!

Όλοι νομίζουν ότι ο Stan είναι βαριά άρρωστος και μάλιστα ένας ψυχίατρος βρίσκει την λύση “Σύνδρομο asperger” κάνοντας τον Cartman και τον Kyle να απορούν “Μα τι είναι αυτά τα ass burgers;».

To όγδοο επεισόδιο του 15ου κύκλου του “South Park” κλείνει τελικά με ένα μήνυμα από την φωνή του Stan, μα ουσιαστικά κατευθείαν από τους δημιουργούς του, Matt Stone και Trey Parker, που οι φήμες τους θέλουν να ανανεώνουν το “South Park” και μετά το 2013: «Όσο μεγαλώνεις καλό είναι να συνεχίζεις να κάνεις τα πράγματα που γνωρίζεις καλύτερα από όλα τ`άλλα.»

Στο επεισόδιο που ακολούθησε με τίτλο “The Last Of The Meehicans” η σειρά επανέρχεται στο γνωστό βιτριολικό της χιούμορ, με τον Butters πρωταγωνιστή και πολλούς μεξικάνους να τον κάνουν λαικό ήρωα! Montequilla!

Πηγή: mtvgreece


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!