Jeremy Clarkson: Προβλήματα με τον νόμο

Jeremy Clarkson: Προβλήματα με τον νόμο

Jeremy Clarkson: Προβλήματα με τον νόμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

O Jeremy Clarkson είναι γνωστός για την αγάπη του για τα γρήγορα σπορ αμάξια, είναι όμως γνωστός και για τις ακραίες πολιτικές του απόψεις. Η ανεξάρτητη αρχή ελέγχου των τηλεπικοινωνιών της Αγγλίας OfCom ζήτησε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του στο The One S

O Jeremy Clarkson είναι γνωστός για την αγάπη του για τα γρήγορα σπορ αμάξια, παρουσιάζοντας μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του BBC, το "Top Gear". Είναι όμως γνωστός και για τις ακραίες πολιτικές του απόψεις, που πολύ συχνά του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

Κατά την εμφάνιση του στο The One Show σε ερώτηση που του είχε γίνει σχετικά με τις απεργίες του βρετανικού δημοσίου τομέα, είχε δηλώσει: "Οι διαδηλωτές θα πρέπει να εκτελούνται μπροστά από τις οικογένειες τους". Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την οργή των Βρετανών και συνολικά περισσότερα από 32.000 αρνητικά σχόλια έφτασαν στο BBC.

Η ανεξάρτητη αρχή ελέγχου των τηλεπικοινωνιών της Αγγλίας OfCom ζήτησε εξηγήσεις από τον Clarkson και το BBC, όπου ο γενικός διευθυντής του, Mark Thompson υπερασπίστηκε τον γνωστό παρουσιαστή και αρνήθηκε να τον απολύσει, υποστηρίζοντας πως μίλησε "χωρίς σοβαρότητα και με υπερβολικό αυθορμητισμό".

Πηγή: mtvgreece

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!