Οκτώ Celebrities σε «ενδιαφέρουσα»

Οκτώ Celebrities σε «ενδιαφέρουσα»

Οκτώ Celebrities σε «ενδιαφέρουσα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 177 ΦΟΡΕΣ

Το Hollywood έχει βουίξει με τους χωρισμούς των αστέρων του. Ανάμεσά τους, όμως, κυκλοφορούν 8 κυρίες, οι οποίες έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενες, αφού όχι μόνο έχουν μια ευτυχισμένη σχέση, αλλά και περιμένουν να γεννήσουν.

Το Hollywood έχει βουίξει με τους χωρισμούς των αστέρων του.

Ανάμεσά τους, όμως, κυκλοφορούν 8 κυρίες, οι οποίες έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενες, αφού όχι μόνο έχουν μια ευτυχισμένη σχέση, αλλά και περιμένουν να γεννήσουν.

Όλες οι μέλλουσες μανούλες έχουν δηλώσει κατενθουσιασμένες για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Μερικές από αυτές θα ζήσουν τη μητρότητα για πρώτη φορά, ενώ άλλες το έχουν ξαναδεί το έργο!

Η Beyonce, η Jessica Simpson, η Kourtney Kardashian, η Jennifer Garner, η Hilary Duff, η Fantasia Barrino, η Rebecca Gayheart και η Sarah Drew, όλες τους είναι σε «ενδιαφέρουσα» και περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους από τα τέλη του έτους που αποχαιρετούμε μέχρι και το καλοκαίρι του νέου έτους.



Η εκθαμβωτική Beyonce δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία που θα γεννήσει, αλλά δεν μπορεί να είναι και μακριά… Αν υπολογίσουμε ότι η τραγουδίστρια ήταν περίπου 2 μηνών έγκυος τον περασμένο Αύγουστο, το μωράκι της θα καταφτάσει στις αρχές του 2012.

Η Β. μίλησε επίσημα για το γεγονός ότι περιμένουν παιδί με τον Jay-Z τον περασμένο Νοέμβριο στα Video Music Awards του MTV, όπου ήταν όλο χαμόγελα.



Η Jessica Simpson είναι η χειρότερη στο να κρατάει μυστικά και γι’ αυτό φταίει το στόμα της. Όχι δεν μαρτυράει, αλλά τρώει πολύ! Από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης η ποπ σταρ δεν έκλεισε το στόμα της, με αποτέλεσμα να πάρει απίστευτα γρήγορα πολλά κιλά.

Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να ανακοινώσει επίσημα ότι περιμένουν με τον αρραβωνιαστικό της Eric Johnson το πρώτο τους παιδί. Από τότε η Jessica δεν έχει σταματήσει να χαμογελά και να μιλάει για το χαρμόσυνο γεγονός, που αναμένεται κατά το Μάρτιο.



Κανείς δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από τις αδερφές Kardashians, έτσι θα πρέπει να ξετρελάθηκαν όταν έμαθαν ότι η αδερφή τους Kourtney και ο φίλος της Scott Disick περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Όχι μόνο θα έχουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά θα διεκδικήσουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από τα media μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Και όταν γεννηθεί, ακόμα περισσότερη!!!



Τρία παιδιά μπορεί να είναι πολλά, αυτό όμως δεν ισχύει για την Jennifer Garner και τον διάσημο σύζυγό της, Ben Affleck, που περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Η Jennifer είναι ήδη μαμά της 6χρονης Violet και 3χρονης Seraphina. Η μέλλουσα μαμά εύχεται να αποκτήσει άλλη μια κόρη… Δεν είναι μακριά το καλοκαίρι του 2012!



Η Hilary Duff δεν είχε καιρό για χάσιμο και ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον διάσημο παίχτη του χόκεϊ στον πάγο, Mike Comrie, έβαλε μπρος να κάνει οικογένεια. Η 24χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι η εγκυμοσύνη είναι γι’ αυτήν μια περιπέτεια. «Σήμερα βγήκα από το ντους και για πρώτη φορά που είδα το μωρό μου να κουνιέται. Ένιωσα σαν να είχα μέσα μου έναν μικρό εξωγήινο».



Μπορεί να μην αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα, αλλά η 27χρονη τραγουδίστρια Fantasia Barrino δεν ντράπηκε να ανακοινώσει ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η σταρ του αμερικανικού Super Idol είναι μητέρα της 9χρονης Zion και στις 29 Δεκεμβρίου θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Να υποθέσουμε ότι δε θα βγει να το γιορτάσει την Πρωτοχρονιά…



Η αγκαλιά της είναι full, αφού η χαδιάρα κόρης της Billie Beatrice είναι μόλις 21 μηνών και απαιτεί την πλήρη προσοχή της. Ωστόσο η 40χρονη Rebecca Gayheart και ο διάσημος από το Grey's Anatomy σύζυγός της, Eric Dane, είναι έτοιμοι για το δεύτερό τους παιδί.

Στις αρχές Δεκεμβρίου το σπίτι του ζευγαριού καταστράφηκε από έναν τεράστιο ευκάλυπτο λόγω θυελλωδών ανέμων, αλλά η Rebecca δεν κινδύνεψε και είναι καλά στην υγεία της.



Ένα άλλο αστέρι της αμερικανικής σειράς Grey's Anatomy θα γίνει γονιός. Η κοιλιά της Sarah Drew έχει μεγαλώσει πολύ, καθώς περιμένει στις αρχές του νέου έτους να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετούς μήνες με συμπτώματα ναυτίας λόγω της εγκυμοσύνης, της η Sarah είναι ενθουσιασμένη και κάνει σχέδια για τη ζωή της με το μωρό της.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!