"Χειμώνας": O 2ος δίσκος των La Bruja Muerta

"Χειμώνας": O 2ος δίσκος των La Bruja Muerta

"Χειμώνας": O 2ος δίσκος των La Bruja Muerta

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Στα τέλη του περασμένου χειμώνα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album "Tα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι", ένα διπλό CD με εντελώς νέο ήχο. Και τώρα στα πρώτα κρύα, της ίδιας χρονιάς, αρχές χειμώνα, παρουσιάζουν τον "Χειμώνα" τους.

Στα τέλη του περασμένου χειμώνα, στα τελευταία κρύα του Φλεβάρη, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album "Tα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι", ένα διπλό CD με εντελώς νέο ήχο. Και τώρα στα πρώτα κρύα, της ίδιας χρονιάς, αρχές χειμώνα, παρουσιάζουν τον "Χειμώνα" τους.

Ένα CD που μας βάζει ακόμα πιο βαθιά μέσα αυτό τον κόσμο της νεκρής μάγισσας, της Bruja Muerta, του project που οραματίστηκαν ο B.D.Foxmoor των Active Member και ο Jamoan, κιθαρίστας και όχι μόνο του γκρουπ. Σε όσους παρακολουθούν την δισκογραφική δραστηριότητα του B.D.Foxmoor θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή.

Το cd κυκλοφορεί από το label Imantas και την 8ctagon σε ειδική έκδοση (σημειωματάριο + cd) στη τιμή των 15 ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, η διάθεση γίνεται μόνο από το δισκοπωλείο «Τζίνα» και από το e-shop του www.lowbap.com (εκεί θα μπορείτε να βρείτε και τους στίχους).

Τα τραγούδια του "Χειμώνα" θα ακούγονται στην ομώνυμη ταινία του Κώστα Κουτσολιώτα, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό και θα κυκλοφορήσει εντός του 2012 στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου.

Η ταινία, που θα βγει στα ελληνικά και τα αγγλικά, με υπότιτλους και στις δυο γλώσσες, αποτυπώνει διάφορες πλευρές της ζωής στην ελληνική ύπαιθρο.



Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!