Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήμουν πάντα straight»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήμουν πάντα straight»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήμουν πάντα straight»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

«Ήμουν πάντα straight και το μυαλό μου straight λειτουργεί», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση, που φημολογείται ότι υπάρχει στο χώρο της showbiz, και τα ανταλλάγματα που ζητούν κάποιοι για έναν ρόλο.

«Ήμουν πάντα straight και το μυαλό μου straight λειτουργεί», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που φημολογείται ότι υπάρχει στο χώρο της showbiz και τα ανταλλάγματα που ζητούν κάποιοι για έναν ρόλο. 

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αλλάξει τη νοοτροπία του σχετικά με το φλερτ των αντρών, παρότι στην αρχή «κόμπλαρε». Όπως δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, «Στην αρχή κόμπλαρα. Μετά κατάλαβα το σκεπτικό ενός αγοριού που γουστάρει αγόρια. Κολακεύεσαι και από αυτό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Βέβαια, δε με έχει ενοχλήσει κανείς τόσο, ώστε να φρικάρω».

Ωστόσο, έχει ακούσει από συναδέλφους του αρκετές περιπτώσεις, που αναφέρουν ότι τους ζητήθηκε να κάνουν σεξ με κάποιον, για να τους δοθεί κάποιος ρόλος, στον ίδιο όμως δεν έχει ζητηθεί κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!