Η Christina Aguilera ποζάρει στο Marie Claire!

Η Christina Aguilera ποζάρει στο Marie Claire!

Η Christina Aguilera ποζάρει στο Marie Claire!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Κάποτε η Christina Aguilera έκανε στριπτίζ και ξεσήκωνε τους πάντες με το χορό της και το σκέρτσο της. Όσο ωριμάζει, υιοθετεί ένα πιο σικάτο στιλ που αναδεικνύει το βαθύ ντεκολτέ και τις καμπύλες της. Η φωτογράφιση που έκανε για το Marie Claire το αποδεικ

Κάποτε η Christina Aguilera έκανε στριπτίζ και ξεσήκωνε τους πάντες με το χορό της και το σκέρτσο της. Όσο ωριμάζει, υιοθετεί ένα πιο σικάτο στιλ που αναδεικνύει το βαθύ ντεκολτέ και τις καμπύλες της. Η φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο του Marie Claire το αποδεικνύει!

Η μοναδική φωνή της Aguilera μπορεί να ακούγεται ταιριαστή με ό,τι κι αν φοράει. Το περιοδικό Marie Claire επέλεξε στο εξώφυλλό του για το μήνα Φεβρουάριο η τραγουδίστρια να ποζάρει με ρούχα navy style, που τονίζει τα μπλε μάτια της.

Ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογράφισή της είναι: «Αγαπώ το σώμα μου… Ο φίλος λατρεύει το σώμα μου» και δίνει ένα μήνυμα σε όσους σχολιάζουν τα παραπανίσια κιλά που πήρε μετά τη γέννηση του γιού της.

«Είχα τα σκαμπανεβάσματά μου όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζω καλά τη μουσική βιομηχανία» λέει η Aguilera στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

«Με είχαν κατακρίνει επειδή ήμουν υπερβολικά αδύνατη, τώρα κάνουν το ίδιο επειδή είμαι πιο παχιά. Αλλά έχω μάθει να μπλοκάρω κάθε κριτική. Αγαπώ το σώμα μου. Ο φίλος μου λατρεύει το σώμα μου. Ο γιος μου είναι υγιής και ευτυχισμένος, οπότε τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», εξηγεί η διάσημη τραγουδίστρια.





Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!