Μουσικές βραδιές με θεούς και δαίμονες!

Μουσικές βραδιές με θεούς και δαίμονες!

Μουσικές βραδιές με θεούς και δαίμονες!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Ένα παράξενο μουσικό και σκηνικό ταξίδι, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικούς και ελκυστικούς σταθμούς, εκτυλίσσεται στη μουσική σκηνή Αυλαία, από τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Ένα παράξενο μουσικό και σκηνικό ταξίδι, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικούς και ελκυστικούς σταθμούς, εκτυλίσσεται στη μουσική σκηνή Αυλαία τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχουμε ραντεβού με τους Χαΐνηδες και τη χορεύτρια-ακροβάτισσα Χριστίνα Σουγιουλτζή. Μαζί τους οι μουσικοί Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο) και Κλέωνας Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα).

Όπως λένε οι Χαΐνηδες, η ζωή και η τέχνη είναι μια μεταδιδόμενη ταλάντωση. Στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες» η ταλάντωση έχει μεγάλο πλάτος: από τον κρητικό ήχο μέχρι τις τζαζ παραπομπές, από το βαλκανικό πανηγύρι μέχρι τις ροκ εξάρσεις, από το Λόρκα μέχρι τους Σούφι και από το χορό μέχρι την ακροβασία.

Σε αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση. Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες που ενσαρκώνονται από ένα θίασο δώδεκα αμετανόητων τσιρκολάνων.

Πολλά διαφορετικά όργανα (φυσικά και ηλεκτρικά), σώματα δονούμενα και αιωρούμενα σε μια παράσταση άκρως επικίνδυνη γι αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα…

Οι Χαΐνηδες είναι οι: Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα, τραγούδι

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!