Οι Monty Python επιστρέφουν με παρωδία!

Οι Monty Python επιστρέφουν με παρωδία!

Οι Monty Python επιστρέφουν με παρωδία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Οι Monty Python άφησαν στην άκρη τις κόντρες που είχαν στο παρελθόν και έχουν στα σκαριά μια ολοκαίνουρια ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά όχι όπως τα Alien. Με το δικό τους σατιρικό τρόπο ετοιμάζουν μια παρωδία, «όπου μπορούν να κάνουν τα πάντα»!

Οι Monty Python άφησαν στην άκρη τις κόντρες που είχαν στο παρελθόν και έχουν στα σκαριά μια ολοκαίνουρια ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά όχι όπως τα Alien. Με το δικό τους σατιρικό τρόπο ετοιμάζουν μια παρωδία, «όπου κάνουν να κάνουν τα πάντα»!

Πέρασαν σχεδόν τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία της τελευταίας τους ταινίας “The Meaning of Life” (1983) και ο Terry Jones, ιδρυτικό μέλος του βρετανικού θιάσου, ανακοίνωσε την επανένωσή τους για μια ταινία animation, στην οποία θα δανείσουν τη φωνή τους.

Η ταινία έχει τίτλο “Absolutely Anything” και ενώνει ξανά τη δύναμη των John Cleese, Michael Palin και Terry Gilliam υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Terry Jones, όπως διευκρίνισε ο ίδιος στο περιοδικό Variety.

«Μένει ακόμη να πειστεί ο Eric Idle» προσθέτει ο Jones, ενώ από την ταινία θα λείπει ο Graham Chapman, ο οποίος πέθανε το 1989.

«Το “Absolutely Anything”  δεν είναι μια ταινία των Monty Python» στην κυριολεξία, σημείωσε ο Jones, καθώς οι ηθοποιοί δανείζουν μόνο τις φωνές τους σε εξωγήινους.

Μαζί με τους Monty Python θα βρεθεί στο στούντιο και ο Robin Williams, ο οποίος είτε θα δανείσει τη φωνή του σε έναν σκύλο ονόματι Denis, είτε θα υποδυθεί έναν Γάλλο στο πνεύμα του επιθεωρητή Κλουζό από τον "Ροζ Πάνθηρα".

Οι εξωγήινοι που θα ενσαρκώνουν οι Monty Python θα αιχμαλωτίσουν έναν γήινο για να του δώσουν την εξουσία να κάνει “τα πάντα”.

Το γύρισμα της ταινίας θα αρχίσει τους προσεχείς μήνες στη Βρετανία.



Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!