Στάθης Ψάλτης: «Ξεσηκωθείτε, ρε Έλληνες!»

Στάθης Ψάλτης: «Ξεσηκωθείτε, ρε Έλληνες!»

Στάθης Ψάλτης: «Ξεσηκωθείτε, ρε Έλληνες!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Ο Στάθης Ψάλτης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την περασμένη Κυριακή, σχολίασε την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, χαρακτηρίζοντας «τοκογλύφους» όσους βρίσκονται στην εξουσία.

Ο Στάθης Ψάλτης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την περασμένη Κυριακή (12/2), σχολίασε την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, χαρακτηρίζοντας «τοκογλύφους» όσους βρίσκονται στην εξουσία.

«Αυτήν την στιγμή έχει γίνει πραξικόπημα. Την εξουσία την έχουν καταλάβει τοκογλύφοι, αυτοί μας κυβερνάνε, αυτοί αποφασίζουν για μας. Αυτοί λένε τι θα φας, τι θες και πως θα πεθάνεις», είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Φτύνοντας τα υπουργεία, αναρωτήθηκε εξοργισμένος «γιατί;» φτάσαμε σε αυτήν την οικονομική παρακμή, χωρίς να έχουμε λόγο στις μέχρι στιγμής αποφάσεις των κυβερνώντων.

«Δεν φτάνει να μαζευόμαστε μερικές χιλιάδες στις πλατείες και να πλακωνόμαστε… Εδώ χρειάζονται εκατομμύρια, να φωνάξουμε για να μας ακούσουν και να τους πούμε “Ρε, δεν χρωστάμε τίποτα, δεν φάγαμε τίποτα, άλλοι τα φάγανε” […] Να δούνε τι είμαστε, όλα μπορούμε να τα αντέξουμε», είπε.

Ζήτησε να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις όχι από τους φτωχούς πολίτες αλλά από τους ίδιους τους πολιτικούς, τους «καρχαρίες», όπως τους χαρακτήρισε: «Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι καρχαρίες εκεί μέσα, ο Βενιζέλος, ο άλλος ο χοντρός, ο άλλος ο αδύνατος να κόψουν τους μισθούς τους;».

Ο Στάθης Ψάλτης είπε ότι ο ίδιος δουλεύει 38 χρόνια και δεν έχει δικό του σπίτι, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. «Ξεσηκωθείτε, ρε Έλληνες, βγείτε στους δρόμους, φωνάξτε! Γιατί θα έρθουν κι άλλα μέτρα, τα οποία δεν τα έχουνε πει και θα τα πούνε αφού ψηφιστεί το μνημόνιο».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!