Πειραιώτικη έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Πειραιώτικη έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Πειραιώτικη έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Την έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής, με έργα Πειραιωτών καλλιτεχνών, με θέμα: «Σχήμα και χρώμα ως μέσον έκφρασης» θα εγκαινιάσει την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Την έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής με έργα Πειραιωτών καλλιτεχνών, με θέμα: «Σχήμα και χρώμα ως μέσον έκφρασης» θα εγκαινιάσει την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι για τις καθημερινές 10.00-13.00 και 18.00-21.00, ενώ Σάββατο και Κυριακή 10.00- 1400.

Οι Πειραιώτες καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι: ο γλύπτης Πέτρος Γεωργαρίου, οι ζωγράφοι Αθηναίος Στρατής, Αντάσουρα- Κοκκίνου Ανθή, Μαίρη Βλαχάκου, Πασχαλιά Γιαννοπούλου- Λυμπέρη (αγιογράφος), Δέσποινα Γιατράκου- Κωνσταντάκου (αγιογράφος), Μανώλης Καζάκης, Τριαντάφυλλη Καλογερόγιαννη, Γιώργος Κέντζογλου, Μαρίνα Κριτσωτάκη, Ειρήνη Μονογιού, Βασίλειος Μόσχου, Κωνσταντίνος Σαρίδης, Γρηγόρης Σερεμετάκης, Βασιλική Σωτηρίου, Θωμάς Τουρναβίτης, Σταμάτης Τσάγκαρης, Κορίνα Τσοπανάκη, Πόπη Χατζηδάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!