Το Βελιγράδι γύρισε την πλάτη στη Jolie

Το Βελιγράδι γύρισε την πλάτη στη Jolie

Το Βελιγράδι γύρισε την πλάτη στη Jolie

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 405 ΦΟΡΕΣ

Δώδεκα ήταν συνολικά οι θεατές στο Βελιγράδι στην πρεμιέρα της ταινίας "Στη χώρα του αίματος και του μελιού" που σκηνοθέτησε η Angelina Jolie. Η εγχώρια κινηματογραφική κριτική, στην πλειοψηφία της, είχε χαρακτηρίσει την ταινία ως «μεροληπτική».

Δώδεκα ήταν συνολικά οι θεατές στο Βελιγράδι στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε η Angelina Jolie και έχει ως θέμα τις βιαιότητες που οι γυναίκες αντιμετώπισαν στη διάρκεια του βοσνιακού εμφύλιου ('92-'95).

Η εγχώρια κινηματογραφική κριτική, στην πλειοψηφία της, είχε χαρακτηρίσει την ταινία ως «μεροληπτική» πριν την προβολή της. Ωστόσο, στην πρεμιέρα τελικά ανταποκρίθηκαν 12 θεατές, 12 “περίεργοι”, όπως τους χαρακτήρισαν τα ρεπορτάζ των κρατικών ΜΜΕ.

Δεν επιβεβαιώθηκε, επομένως, ότι ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα η φημολογία, σε πολλά ΜΜΕ διεθνούς εμβέλειας τον τελευταίο καιρό, ότι η ταινία αυτή με τον πρωτότυπο τίτλο "Στη χώρα του αίματος και του μελιού" δεν θα ελάμβανε άδεια προβολής σε κάποιον δημόσιο κινηματογράφο της Σερβίας.

Η ταινία αφηγείται την ερωτική σχέση μιας νεαρής Μουσουλμάνας και ενός Σέρβου.

Όταν, λοιπόν, ξεσπά στη Βοσνία ο φονικός πολυετής εμφύλιος, στη διάρκεια του '92, οι δύο ερωτευμένοι βρίσκονται περιχαρακωμένοι σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!