Ο Bruno Mars στο εξώφυλλο του Playboy!

Ο Bruno Mars στο εξώφυλλο του Playboy!

Ο Bruno Mars στο εξώφυλλο του Playboy!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Το Playboy προτιμά να κοσμεί το εξώφυλλό του με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις, ωστόσο ο Bruno Mars κατάφερε να γίνει ο δέκατος αρσενικός αστέρας που φιλοξενείτε στο αντρικό περιοδικό. Πλάι στον 26χρονο τραγουδιστή ποζάρουν τα μοντέλα του Playboy!

Το Playboy προτιμά να κοσμεί το εξώφυλλό του με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις, ωστόσο ο Bruno Mars κατάφερε να γίνει ο δέκατος αρσενικός αστέρας που φιλοξενείται στο αντρικό περιοδικό.

Πλάι στον 26χρονο τραγουδιστή ποζάρουν τα μοντέλα του Playboy, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Μις Απρίλιος, Raquel Pomplun.

Σε σκηνικό “Τροπικάνα” με δροσιστικά κοκτέιλ, εξωτικά λουλούδια και πανέμορφα κορίτσια, ο Bruno πέρασε μια ξέφρενη ημέρα που απαθανατίστηκε από το φακό του διάσημου Ιρλανδού φωτογράφου Tony Kelly.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής μπήκε στο κλαμπ των εκλεκτών με αφορμή ένα επετειακό αφιέρωμα του Playboy σε διάσημους άντρες της showbiz με θέμα «Μουσική & Σεξ».

Οι υπόλοιποι εννιά άντρες αστέρες που φιλοξενήθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι οι Peter Sellers (Απρίλιος 1967), Burt Reynolds (Οκτώβριος 1979), Steve Martin (Γενάρης 1980), Donald Trump (Μάρτιος 1990), Dan Aykroyd (Αύγουστος 1993), Jerry Seinfeld (Οκτώβριος 1993), Leslie Nielson (Φλεβάρης 1996), Gene Simmons (Μάρτιος 1999) και Seth Rogen (Απρίλιος 2009).







Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!