Χάρρυ Κλυνν και... «Όποιον πάρει ο Χάρης!»

Χάρρυ Κλυνν και... «Όποιον πάρει ο Χάρης!»

Χάρρυ Κλυνν και... «Όποιον πάρει ο Χάρης!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Ο Χάρρυ Κλυνν επιστρέφει στις 27 και 28 Απριλίου στο Principal Club Theatre με πλήρη την εξάρτηση της σάτιρας, της γλώσσας που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει και την κόσα του χάρου και... «Όποιον πάρει ο Χάρης!»

Ο Χάρρυ Κλυνν επιστρέφει στις 27 και 28 Απριλίου στο Principal Club Theatre με πλήρη την εξάρτηση της σάτιρας, της γλώσσας που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει και την κόσα του χάρου και... «Όποιον πάρει ο Χάρης!»

Και η κόσα κόβει πολύ… Και η σάτιρα πονάει πιο πολύ!

Δεν είναι θέατρo… standup and see ladies and gentlemen. Αλίμονο για τους εχθρούς, καλή κουβέντα δεν θα πει, αλλά με τους φίλους που θα έρθουν θα γίνουν όλοι μια παρέα.

Σολίστες μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τραγουδίστριες… Τα τραγούδια που τους διάλεξε ένα κι ένα. Τα πιο όμορφα έντεχνα, τα πιο ωραία λαϊκά! Εικόνες του σήμερα, εικόνες του χθες, εικόνες του αύριο. Και το video στους πρωταγωνιστές!

Και ανάμεσα θα βγαίνει ο αρχηγός να σπέρνει το χιούμορ και τη σάτιρα και να θερίζει το γέλιο… και όποιον πάρει ο Χάρης!

Να σπάει τις βιτρίνες της υποκρισίας και να ξεγυμνώνει τους «αυτοχρισμένους αυτοκράτορες της εξουσίας και του κατεστημένου!». Όπως πάντα, έτσι και τώρα… Χάρρυ Κλυνν και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να ’ουμ’!

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται οι Ηλίας Κλωναρίδης, Μαίρη Δούτση, Δαμιανός Νικολαΐδης, Ιροντίνα, Δημήτρης Μιναρετζής και η μπάντα των ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ: Γιάννης Οικονομίδης, Χάρης Καπετανάκης, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Βαργιαμίδης, Γιώργος Κανακάρη, Oleg Chaly και Ιάκωβος Νικολαΐδης.

Ημέρα & Ώρα: Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Απριλίου στις 10.30

Τιμές εισιτηρίων: Μπαρ: 10€

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!