Γνωρίστε την graffiti υπογραφή του Sonke

Γνωρίστε την graffiti υπογραφή του Sonke

Γνωρίστε την graffiti υπογραφή του Sonke

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 590 ΦΟΡΕΣ

Μια εκλεπτυσμένη θλίψη με δόσεις χιούμορ και νοσταλγίας θα γεμίσει τον πρώτο όροφο του Bios από την Παρασκευή 27 Απριλίου και για τρεις εβδομάδες. Ο Sonke σε συνεργασία με τους Stigma Lab &Ough! παρουσιάζει την τρίτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Dark Days

Από την Παρασκευή 27 Απριλίου και για τρεις εβδομάδες μια εκλεπτυσμένη θλίψη με δόσεις χιούμορ και νοσταλγίας θα γεμίσει τον πρώτο όροφο του Bios, όπου παρουσιάζει την τρίτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Dark Days», ο Sonke σε συνεργασία με τους Stigma Lab &Ough!

Ο Sonke είναι από τους καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή έχουν την πιο δυνατή παρουσία στους δρόμους της Αθήνας και οι φιγούρες του είναι οι πιο αναγνωρίσιμες.

Κοπέλες με μακριά σγουρά μαλλιά, ασπρόμαυρες πληγωμένες «πριγκίπισσες» και ζευγάρια που αφηγούνται τον πόνο που προκύπτει απ’ τις ερωτικές σχέσεις βρίσκονται παντού στο κέντρο, σε τοίχους, πόρτες, σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, με χρώμα και χωρίς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 20.00, συνοδεία DJ set του Maze of Bass ,Stelios Strong και Funkanizer.

Βρείτε τον Sonke online: www.sonke.gr 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!