Kim Kardashian εναντίον British Airways!

Kim Kardashian εναντίον British Airways!

Kim Kardashian εναντίον British Airways!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 126 ΦΟΡΕΣ

Η Kim Kardashian έγινε έξαλλη με τη British Airways και συγκεκριμένα με το επίπεδο ασφαλείας της. Η διάσημη τηλεπερσόνα κατηγορεί τους υπεύθυνους της αεροπορικής εταιρείας ότι δεν φρόντισαν για την ασφάλεια των αποσκευών της!

Η Kim Kardashian έγινε έξαλλη με τη British Airways και συγκεκριμένα με το επίπεδο ασφαλείας της. Η διάσημη τηλεπερσόνα κατηγορεί τους υπεύθυνους της αεροπορικής εταιρείας ότι δεν φρόντισαν για την ασφάλεια των αποσκευών της!

Μετά από την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών, η Kim πήγε στο Λονδίνο για κάποια γυρίσματα του reality show της, αλλά όταν επέστρεψε στη βάση της διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια αγαπημένα της αντικείμενα από τις αποσκευές της.

Έτσι, η νυν σύντροφος του διάσημου ράπερ Kanye West, αποφάσισε να την κράξει όσο πιο δημόσια μπορούσε. Έγραψε στο Twitter της:

«Είμαι πολύ απογοητευμένη από την British Airways που άνοιξε την βαλίτσα μου και πήραν μερικά πολύ προσωπικά αντικείμενά μου. Μάλιστα μερικά από αυτά, έχουν συναισθηματική αξία για μένα και είναι αναντικατάστατα! Τελικά Δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Ντροπή σας!».



Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!