Φτιάχνουν το ολόγραμμα του Elvis Presley

Φτιάχνουν το ολόγραμμα του Elvis Presley

Φτιάχνουν το ολόγραμμα του Elvis Presley

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Μετά το πρόσφατο ολόγραμμα του Tupac Shakur, στο φετινό φεστιβάλ Coachella, σειρά έχει ο Elvis Presley, ο εκλιπών βασιλιάς του ροκ εν ρολ, να αναστηθεί εικονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Digital Domain Media Group.

Μετά το πρόσφατο ολόγραμμα του διάσημου ράπερ Tupac Shakur (1971-1996), στο φετινό φεστιβάλ Coachella, σειρά έχει ο Elvis Presley, ο εκλιπών βασιλιάς του ροκ εν ρολ, να αναστηθεί εικονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Digital Domain Media Group.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 42 ετών το 1977, θα “επιστρέψει” για μια εικονική εμφάνιση χάρη σε αυτή την ψηφιακή εταιρεία παραγωγής.

Η Digital Domain ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει πολλές εικονικές εμφανίσεις του Elvis, μεταξύ των οποίων ζωντανές εμφανίσεις, τηλεοπτικές και διαδικτυακές.

«Ο Elvis είναι το πιο διαχρονικό είδωλο της μουσικής, ο πιο αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης στον πλανήτη και είμαστε όλοι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στους θαυμαστές του συναυλίες, στις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας John Textor.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην δημιουργία ρεαλιστικών ολογραμμάτων, με την βοήθεια υπολογιστών, και έχει συνεργαστεί σε ταινίες όπως “Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον” και “X-Men: Η Πρώτη Γενιά”.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των “ζωντανών εμφανίσεων” του θρυλικού Elvis Presley.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!