Διεθνής διάκριση για τον φωτογράφο Νικόλα Λώτσο

Διεθνής διάκριση για τον φωτογράφο Νικόλα Λώτσο

Διεθνής διάκριση για τον φωτογράφο Νικόλα Λώτσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική ελληνική πρωτιά στον διαγωνιστικό χώρο της φωτογραφίας αποτελεί η κατάκτηση του τίτλου «Φωτογράφος της Χρονιάς» από τον Νικόλα Λώτσο στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό ασπρόμαυρης φωτογραφίας SPIDER AWARDS 2012.

Σημαντική ελληνική πρωτιά στον διαγωνιστικό χώρο της φωτογραφίας αποτελεί  η κατάκτηση του τίτλου «Φωτογράφος της Χρονιάς» από τον Νικόλα Λώτσο στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό ασπρόμαυρης φωτογραφίας SPIDER AWARDS 2012.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε φέτος για έβδομη χρονιά και βραβεύει κάθε φορά τους καλύτερους φωτογράφους (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, ο Νικόλας Λώτσος απέσπασε στον ίδιο διαγωνισμό το 1ο βραβείο ασπρόμαυρης φωτογραφίας SPIDER στην κατηγορία «ʼγρια Ζωή», ενώ είχε υποψηφιότητες και για άλλες κατηγορίες.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ο τελικός και το web-gala του διεθνούς κύρους διαγωνισμού αυτού για την ανακήρυξη των νικητών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων που ασχολούνται με τη φωτογραφία από 154 χώρες.

Σημειώνεται ότι την κριτική επιτροπή αποτελούν μεγάλα ονόματα στον κόσμο της φωτογραφίας και της τέχνης, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες που συνεργάζονται με διάσημες γκαλερί (TATE, BONHAMS κ.ά..) με το National Geographic κ.λπ.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που κέρδισε το 1ο βραβείο έχει τίτλο «Το κυνήγι» και απεικονίζει τη συναρπαστική στιγμή που όρνεα και άγρια θηρία (ύαινες, τσακάλια, λιοντάρια) έχουν συγκεντρωθεί και δίνουν μάχη γύρω από τη λεία ενός βουβαλιού.



Το μεγαλειώδες στιγμιότυπο έχει τραβηχτεί στο οικοσύστημα Μασάι Μάρα 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!