Έχασε την επιμέλεια των παιδιών του M. Jackson

Έχασε την επιμέλεια των παιδιών του M. Jackson

Έχασε την επιμέλεια των παιδιών του M. Jackson

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Η Katherine Jackson, που είχε οριστεί ως η νόμιμη κηδεμόνας των τριών παιδιών του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, μετά το θάνατό του το 2009, έχασε την επιμέλειά τους. Κηδεμόνας τους ορίστηκε ο ξάδερφός τους TJ Jackson.

Η Katherine Jackson, που είχε οριστεί ως η νόμιμη κηδεμόνας των τριών παιδιών του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, μετά το θάνατό του το 2009, έχασε την επιμέλειά τους.

Κηδεμόνας τους ορίστηκε ο ξάδερφός τους TJ Jackson.

Ο 32χρονος ανιψιός του M. Jackson και γιος του αδερφού του, Tito Jackson ορίστηκε την Τετάρτη από το δικαστή Mitchell Beckloff, όπως αναφέρει το TMZ, ως ο προσωρινός κηδεμόνας των μοναδικών κληρονόμων του εκλιπόντα αστέρα της μουσικής, του 15χρονου Prince, της 14χρονης Paris και της 10χρονης Blanket.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο δικαστής Beckloff πρότεινε στον T.J να διεκδικήσει τη μόνιμη επιμέλεια των ανήλικων παιδιών, καθώς έχει πολύ στενή σχέση με τα ξαδέρφια του.



Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως έχει άμεση σχέση με την απουσία της γιαγιάς των τριών παιδιών από το σπίτι τους στο Λος ʼντζελες, η οποία βρίσκεται από τις 15 Ιουλίου στη Αριζόνα, καθώς οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Paris, που την περασμένη Κυριακή έγραψε στο Twitter ότι έχει χάσει την επικοινωνία με τη γιαγιά της πάνω από μια εβδομάδα, τουίταρε επίσης: «Οι γιατροί, που κατέθεσαν στο δικαστήριο υπέρ του δρ. Murray υποστηρίζοντας (ψευδώς) ότι ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στα φάρμακα, είναι οι ίδιοι που κουράρουν τη γιαγιά μου… απλά το σημειώνω».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!