Ο σύντροφος της Portman κριτής σε talent show

Ο σύντροφος της Portman κριτής σε talent show

Ο σύντροφος της Portman κριτής σε talent show

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Benjamin Millepied μόνο όταν συνοδεύει τη σύζυγό του, Natalie Portman, στις πρεμιέρες και τα πάρτι του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά βρέθηκε ο ίδιος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας ως κριτής σε αμερικανικό talent

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Benjamin Millepied μόνο όταν συνοδεύει τη σύζυγό του, Natalie Portman, στις πρεμιέρες και τα πάρτι του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά βρέθηκε ο ίδιος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας ως κριτής σε αμερικανικό talent show.

Ο γνωστός Γάλλος χορευτής και χορογράφος έκανε μία guest εμφάνιση στο "So You Think You Dance", για να επιλέξει με τους κριτές Nigel Lythgoe και Mary Murphy τους 10 καλύτερους χορευτές που θα διαγωνιστούν στο πλευρό αστέρων της showbiz στο φετινό χορευτικό υπερθέαμα.

Ο 35χρονος Millepied, που παντρεύτηκε στις 4 Αυγούστου την αγαπημένη του Portman σε μία λιτή ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια, ήταν όπως πάντα γοητευτικός και, φυσικά, ο πιο άρτια καταρτισμένος για να βοηθήσει στην επιλογή των χορευτών.

ʼγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν ο διακεκριμένος χορευτής και χορογράφος θα συμμετάσχει στο talent show, συμπληρώνοντας την ομάδα των κριτών.

Το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, καθώς παρουσιάζει μία παράσταση με τη χορευτική ομάδα του L.A. Dance Project.



Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!