Lindsay Lohan: Ύποπτη για κλοπή κοσμημάτων

Lindsay Lohan: Ύποπτη για κλοπή κοσμημάτων

Lindsay Lohan: Ύποπτη για κλοπή κοσμημάτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Στο στόχαστρο των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται ξανά η ηθοποιός Lindsay Lohan, καθώς αυτή τη φορά είναι ύποπτη για κλοπή κοσμημάτων αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων, αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται ξανά η Lindsay Lohan, καθώς αυτή τη φορά είναι ύποπτη για κλοπή κοσμημάτων αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο βοηθός της Gavin Doyle ήταν καλεσμένοι στο σπίτι του Sam Magid στο Μπέβερλι Χιλς την περασμένη εβδομάδα, όταν ο εκατομμυριούχος κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει κλοπή πανάκριβων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Ανώνυμη πηγή των Αρχών ανέφερε ότι η Lilo και ο βοηθός της είναι ύποπτοι για την κλοπή και ανακρίνονται από την αστυνομία, ωστόσο η αμερικανίδα σταρ αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το περιστατικό.

Επίσης, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Sam Magid απέσυρε την καταγγελία κλοπής, όμως η αστυνομία δεν έχει σκοπό να κλείσει την υπόθεση, καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που υπέδειξε ως υπεύθυνους για την κλοπή τη Lindsay και το βοηθό της.

Ο πατέρας της άτακτης ηθοποιού, Michael Lohan, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε κάνει την καταγγελία: «Μετά από προσωπική μας συνομιλία, απεδείχθη ότι τίποτα δεν εκλάπη από την οικία του», δήλωσε στο TMZ.com.

Οι εκπρόσωποι της Lohan αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι η Lindsey έχει ανάμειξη στην κλοπή, αυτό θα σημαίνει παραβίαση της αναστολής της, καθώς τον περασμένο χρόνο είχε καταδικαστεί σε 120 ημέρες φυλάκισης και 480 ώρες κοινωνικής εργασίας για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από κοσμηματοπωλείο στη Βενετία.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!