2o Παν/νιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας

2o Παν/νιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας

2o Παν/νιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 261 ΦΟΡΕΣ

Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας, που επικροτεί και προωθεί κάθε πρωτοπόρα προσπάθεια γύρω από την τέχνη και την οικολογία, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται το κοινό σε Πυλαία, Πανόραμα και Χορτάτη από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρ

Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας, που επικροτεί και προωθεί κάθε πρωτοπόρα προσπάθεια γύρω από την τέχνη και την οικολογία, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται το κοινό σε Πυλαία, Πανόραμα και Χορτάτη από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Επτά “Ημέρες Δημιουργίας” με θεατρικές παραστάσεις, μουσική με ανακυκλώσιμα υλικά, παρουσιάσεις βιβλίων, χορό, σεμινάριο χαρτοδιπλωτικής origami/μουσική με caisa cosma και έντεχνη - μπλουζ - ροκ και λαϊκή μουσική.

Το Φεστιβάλ δεν έχει περιορισμούς ηλικίας, σπουδών, στερεότυπων και κανόνων. Μόνη προϋπόθεση είναι το ολοκληρωμένο δημιουργικό έργο του καλλιτέχνη.

Στόχος είναι να γίνει ένα «βήμα» πρωτοεμφανιζόμενων ιδεών και δημιουργών. Κάθε ένας που έχει ολοκληρώσει ένα καλλιτεχνικό έργο ή έχει να επιδείξει μια οικολογική δράση, μπορεί να φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και διοργανωτές. Αυτό ενθάρρυνε τους διοργανωτές, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους και να πραγματοποιήσουν το 2ο φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στα πέτρινα σχολεία του Δήμου Πυλαίας-Πανοράματος-Χορτιάτη, ως σημεία αναφοράς της πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου.

7 ημέρες δημιουργίας... 7 θεατρικές παραστάσεις...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!