Καρογιάν: Στην Κ.Ε. του ΔΗΚΟ η παραμονή στο κυβερνητικό σχήμα

Καρογιάν: Στην Κ.Ε. του ΔΗΚΟ η παραμονή στο κυβερνητικό σχήμα

Καρογιάν: Στην Κ.Ε. του ΔΗΚΟ η παραμονή στο κυβερνητικό σχήμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ, η οποία θα συνέλθει την ερχόμενη βδομάδα, θα έχει τον τελικό λόγο για το μέλλον της συνεργασίας του κόμματος με τον πρόεδρο Χριστόφια και την παραμονή του ή μη στο κυβερνητικό σχήμα, δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Μάριος Κα

Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ, η οποία θα συνέλθει την ερχόμενη βδομάδα, θα έχει τον τελικό λόγο για το μέλλον της συνεργασίας του κόμματος με τον πρόεδρο Χριστόφια και την παραμονή του ή μη στο κυβερνητικό σχήμα, δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Μάριος Καρογιάν μετά τη συνάντηση του με τον κύπριο πρόεδρο.

Το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η διήμερη διαβούλευση του προέδρου του ΔΗΚΟ με τον πρόεδρο Χριστόφια, στο επίκεντρο της οποίας ήταν οι διαφωνίες του κόμματος σε θέσεις του Κυπρίου προέδρου στο Κυπριακό. Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν χαρακτήρισε τη συζήτηση εποικοδομητική και πρόσθεσε ότι τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα «με ειλικρίνεια και εντιμότητα».

Ο κ. Κάρογιαν δήλωσε ότι το Σάββατο θα ενημερώσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ και την ερχόμενη βδομάδα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα αποφασίσει. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ απέφυγε να τοποθετηθεί, λέγοντας ότι την απόψή του θα την καταθέσει στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι η συζήτηση ήταν δημιουργική και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταλήξει και σε θετικό αποτέλεσμα. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να πει ο,τιδήποτε άλλο, διότι, θέλει να σεβαστεί την επιθυμία του προέδρου του ΔΗΚΟ να ενημερώσει πρώτα τα όργανα του κόμματος του.

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης