Σάλος με τη γυμνόστηθη Κέιτ στο εξώφυλλο του Closer!

Σάλος με τη γυμνόστηθη Κέιτ στο εξώφυλλο του Closer!

Σάλος με τη γυμνόστηθη Κέιτ στο εξώφυλλο του Closer!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη αντίδραση των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς προκάλεσε το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer, που στο σημερινό του τεύχος φιλοξενεί αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάθριν Μίντλετον, γυμνόστηθης, από τις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη νότι

Την έντονη αντίδραση των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς προκάλεσε το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer, που στο σημερινό του τεύχος φιλοξενεί, σε ένα πεντασέλιδο αφιέρωμα, αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάθριν Μίντλετον, γυμνόστηθης, από τις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη νότια Γαλλία.

Η δημοσίευση στο περιοδικό Close φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ, γυμνόστηθης, συνιστά "ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής" του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα.

"Οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές", ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υπογραμμίζοντας ότι η δούκισσα και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είναι "θυμωμένοι" και έχουν μείνει "κατάπληκτοι" από τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών.

"Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ εθλίβησαν βαθιά μόλις έμαθαν ότι ένα γαλλικό περιοδικό και ένας φωτογράφος είχαν προσβάλει την ιδιωτική τους ζωή κατά τρόπο ανάρμοστο και εντελώς αδικαιολόγητο", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των Ανακτόρων.

Το περιοδικό Closer δημοσιεύει σε πέντε σελίδες, δεκαπέντε φωτογραφίες του ζεύγους να κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα ενός πύργου κατά τις διακοπές τους στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Λουμπερόν της νότιας Γαλλίας.

Αρκετές από τις φωτογραφίες, που ελήφθησαν με τηλεφακό, δείχνουν την πριγκίπισσα γυμνόστηθη.

Το περιοδικό δημοσίευσε το πρωί μέσω της ιστοσελίδας του μικρογραφία του πρωτοσέλιδου, που υπόσχεται "φωτογραφίες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου".

Ο τίτλος του: "Oh my God! Ανακαλύψτε σε αποκλειστικότητα στο Closer τις φωτογραφίες που ο κόσμος δεν περίμενε να δει: η δούκισσα του Κέμπριτζ γυμνόστηθη στη βεράντα ενός πύργου στο Λουμπερόν".

"Για τον δεύτερο μήνα του μέλιτος, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ επέλεξαν την Προβηγκία, για μια ρομαντική διαμονή όπως την ήθελαν. Μόνοι στον κόσμο, με σύνθημά τους ‘διακοπές και ξεχνάμε τα πάντα’, το γκρίζο του Λονδίνου... ακόμη και το μαγιό να παραμένει στη βαλίτσα της υψηλότητας", γράφει το περιοδικό.

"Στον πύργο, η Κέιτ τελειοποιεί το μαύρισμά της. Και για να αποφύγει λευκά σημάδια στο σώμα, τα σκέφτηκε όλα και έβγαλε το μαγιό", προσθέτει.

"Ενοχλημένοι" δηλώνουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του μετά την ανακοίνωση του περιοδικού για την επικείμενη δημοσίευση σε αποκλειστικότητα των φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του πριγκιπικού ζεύγους.



Το κυνήγι των Μedia

"Ενοχλήθηκαν όταν έμαθαν για την υποτιθέμενη ύπαρξη των φωτογραφιών αυτών", δήλωσε πηγή που συνοδεύει το ζευγάρι στο ταξίδι του στη Μαλαισία, δεύτερο σταθμό της μεγάλης περιοδείας του στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

"Αυτό το συμβάν, αν αποδειχτεί, θα μας πάει 15 χρόνια πίσω", πρόσθεσε η πηγή αυτή, αναφερομένη στο κυνήγι των media, που υπέστη η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η μητέρα του Ουίλιαμ, μέχρι το θάνατό της σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997.

"Θεωρούμε ότι μια κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι τα Ανάκτορα "θα ζητήσουν τη συμβουλή γάλλων δικηγόρων για να εξετάσουν τις ενέργειες στις οποίες θα αποφασίσουν να προβούν".

Η ανακοίνωση των φωτογραφιών, οι οποίες θα είναι οι πρώτες του είδους που αφορούν τη δούκισσα, ήρθε να επισκιάσει τη μεγάλη περιοδεία του ζεύγους στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού προς τιμήν των 60 χρόνων της βασιλείας της Ελισάβετ Β'.



Η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα διαδόχου Κάρολου, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 ενώπιον δύο δισεκατομμυρίων τηλεθεατών, εκ των οποίων πολλοί στην Ασία, έφθασαν την Πέμπτη στη Μαλαισία, δεύτερο σταθμό μετά τη Σιγκαπούρη μιας περιοδείας εννέα ημερών.

Στην Κουάλα Λουμπούρ το ζευγάρι θα παραμείνει έως αύριο Σάββατο πριν ταξιδέψει στα δύο μικρά κράτη του Ειρηνικού, επίσης μέλη της Κοινοπολιτείας, στα νησιά Σολομώντα από την Κυριακή έως την Τρίτη και στα νησιά Τουβαλού έως την Τετάρτη.

Η περιοδεία ήταν μια καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να προετοιμαστεί στην πράξη ενόψει μιας ενδεχόμενης διαδοχής στο θρόνο, κυρίως με την πρώτη επίσημη ομιλία στο εξωτερικό που εκφώνησε χθες η Κέιτ στη Μαλαισία.

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης