Η Lindsay Lohan χτύπησε και εγκατέλειψε έναν πεζό

Η Lindsay Lohan χτύπησε και εγκατέλειψε έναν πεζό

Η Lindsay Lohan χτύπησε και εγκατέλειψε έναν πεζό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 184 ΦΟΡΕΣ

Δυσοίωνο το μέλλον για τη Lindsay Lohan… Η ηθοποιός έχει πάλι μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς χτύπησε έναν πεζό ενώ οδηγούσε στη Νέα Υόρκη. Η ίδια δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε το συμβάν παρά μόνο αφού συνελήφθη.

Δυσοίωνο το μέλλον για τη Lindsay Lohan… Η ηθοποιός έχει πάλι μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς χτύπησε έναν πεζό ενώ οδηγούσε στη Νέα Υόρκη. 

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Η LiLo έφτασε στο Dream Hotel μαζί με το συνοδό της και προσπάθησε να παρκάρει την Porsche της σε κοντινό πάρκο, όταν χτύπησε με χαμηλή ταχύτητα έναν 30χρονο πεζό άντρα.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε το συμβάν παρά μόνο αφού συνελήφθη, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το θύμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η Lohan, που υποδύεται τη θρυλική ηθοποιό Elizabeth Taylor στη μικρή οθόνη, διασκέδασε στο κλαμπ του ξενοδοχείου και όταν βγήκε η αστυνομία την περίμενε, όπως αναφέρει το TMZ.

Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, για τις απαραίτητες διαδικασίες ενώ στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη, αφού ορίστηκε η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής της.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν το "κακό κορίτσι" του Χόλιγουντ είναι πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος της Lohan δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πρόκειται για άλλο ένα αυτοκινητικό ατύχημα της 26χρονη σταρ. Στις 8 Ιουνίου είχε συγκρουστεί με ένα άλλο αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια με συνεπιβάτη τη βοηθό της, που τις έστειλε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!