Ο Slash υπερασπίζεται τη Lindsay Lohan

Ο Slash υπερασπίζεται τη Lindsay Lohan

Ο Slash υπερασπίζεται τη Lindsay Lohan

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται το δράμα μετά τη σύλληψη της LiLo. Ο Slash πόσταρε ένα tweet προς υπεράσπιση της ηθοποιού με το οποίο υποστηρίζει ότι είναι 100% σίγουρος ότι άδικα συνέλαβαν τη Lindsay Lohan. Ωστόσο η ιστορία του αστέρα της ροκ μπάζει νερά…

Συνεχίζεται το δράμα μετά τη σύλληψη της LiLo. Ο Slash πόσταρε ένα tweet προς υπεράσπιση της ηθοποιού με το οποίο υποστηρίζει ότι είναι 100% σίγουρος ότι άδικα συνέλαβαν τη Lindsay Lohan. Ωστόσο η ιστορία του αστέρα της ροκ μπάζει νερά…

Η Lohan βρισκόταν σε συναυλία του πρώην κιθαρίστα των Guns N’ Roses, λίγα λεπτά πριν συλληφθεί από την αστυνομία της Νέας Υόρκης με την κατηγορία ότι χτύπησε με την Porsche της έναν πεζό και τον εγκατέλειψε.

Ο Slash τουίταρε ότι «η κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες βράδυ με τη Lindsay ήταν τέχνασμα των παπαράτσι. Εκείνη δεν έκανε κάτι κακό».

Το πρόβλημα με το tweet του κιθαρίστα είναι καταρχάς ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, επομένως δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει.

Κανένας περαστικός δεν ανέφερε στην αστυνομία ότι υπήρχαν φωτογράφοι στο σημείο όπου φέρεται πως έγινε το ατύχημα.

Από την άλλη ο Slash βρισκόταν στο καμαρίνι του με τη Lohan και, αν του είχε αναφέρει ότι είχε χτυπήσει κάποιον άνθρωπο, πιθανότατα δεν θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να την υπερασπιστεί.

Επιπλέον, κρίνοντας από το tweet, φαίνεται πως ο ροκ σταρ είναι πεπεισμένος ότι η Lindsay ήταν νηφάλια όταν έφυγε από τη συναυλία του. Αυτό το επιβεβαιώθηκε και από τη χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!